Game of Thrones: patojaiah teu kaampeuh sabudeureun Grand Final [poto]

[Social_share_button]

Bari tanggal sékrési 8 usum of Game of Thrones pendekatan beuki, hasil tina perang ngalawan Bodas Walkers ogé bakal nyandak tempat. Anu nyebutkeun ahir perang, ceuk Raja anyar 7 Karajaan, sarta contenders aya sababaraha ... Di Twitter, rekening resmi diterbitkeun Game of Thrones sababaraha jam footage ekslusif tina sagala karakter utama, nangtung proudly dina Arasy Beusi.

Anu baris mungkas nepi dina Arasy Beusi?

Ieu patarosan dulur miwarang ... Sanggeus wahyu usum tukang, sigana yen Jon Salju nyaeta aksés paling sah mun korsi nu ngajalin ku seuneu naga jeung dijieun musuh pedang tina House Targaryen. Tapi unggal pamaén boga kasempetan, ditémbongkeun saperti dina gambar ieu diterbitkeun dina akun Twitter resmi ti séri.

Ngagungkeun pelepasan upcoming usum ahir Game of Thrones, Twitter malah geus nyetél emoji husus pakait sareng hashtags. Contona, lamun tweet kalawan #DaenerysTargaryen, kapala Basa komodo bakal némbongan gigireun lancah nu. Sakabéh karakter utama anu layak pikeun fitur ieu, naha Tyrion Lannister, Arya Stark, Jon Salju, atanapi Raja Night.

Hiji mangsa spektakuler final payun

Game of Thrones teu kirang 8 musim nyebarkeun ngaliwatan 8 taun, Twists, intrigues, sarta loba maot ... Usum 8 ngejah ahir pintonan anu geus junun mangga jumlah greatest. Wanadri 6 langkung episode unggal hiji jamIeu tangtu nu pemirsa masih kudu dibagikeun maranéhanana emosi ieu mangsa kalawan usum kadalapan ... Tempo anjeun dina April 14 pikeun manggihan nu sequel lila ditunggu, sarta jadi nyaho nasib Westeros!

sumber: https://www.booska-p.com/cinema/new-game-of-thrones-suspense-insoutenable-autour-du-grand-final-photos-n103006.html