Honda presents EPROTOTYPE, 100 kotana menawan% listrik

[Social_share_button]

Hayu urang geus bari yén Honda berpungsi dina hiji mobil kota sagala-listrik na eta dimimitian mun serius nyandak bentukna anjeun gé ningali.

100% pabrik listrik Car mindeng condong hoyong masihan anu pohara futuristik dina kandaraan anyar maranéhanana. Ieu kadang pisan sukses, tapi bisa ngabitukeun bit sakali dina jalan. Honda geus ngan diwanohkeun EPROTOTYPE anyar, sarta geus ditahan katingal retro nu mere loba pesona ka wahana Na.

Ieu sabenerna versi kadua Urban EV mimitina dikintunkeun dina 2017. desain malah teu kudu nyaho sagala parobahan badag ti produsén Jepang percaya yén versi produksi bakal nempo beurang nuju tungtung taun.

Ieu lima panto, reminiscent tina kahiji Honda Civic, hayang rada ci. Éta ukuran saukur dina 4 1,50 méter luhur. Urang ngahargaan tiung pondok sarta dua headlights sirkular badag anu masihan eta katingal lemes. Catetan ogé yén kaca spion anu diganti ku kaméra accentuating sisi minimalis.

Pausahaan nyatet kitu, eta aya dina tiung. EPROTOTYPE The embeds hiji kuda motor 100 listrik sarta sauntuyan 200 kilométer. Hiji sistem ngecas rusuh bakal ngidinan cageur dugi 80 30% tina batré dina menit.

Pedalaman ogé nekenkeun rarancang retro-futuristik tina garis na. The inserts kai nikah lumayan lah jeung kadua layarna touch, nu nembongkeun paling pesenan jeung relay gambar tina kaca spion.

Ieu bakal sadia pikeun datang hareup Automobile Jenéwa Motor Tembongkeun, anu ngalir ti 7 17 Maret.

sumber: https://www.journaldugeek.com/2019/02/28/honda-presente-eprototype-charmante-citadine-100-electrique/