Jonas Brothers 'lagu anyar' mamat ': Netizens moal bisa ngeureunkeun ngawangkong ngeunaan Priyanka Chopra

[Social_share_button]

Nick Jonas, Joe Jonas jeung Kevin Jonas, anu kawentar salaku Jonah Brothers geus ngahiji waktos sareng waktos sareng halves masing-masing masing-masing Priyanka Chopra Jonas, Danielle Jonas sareng Sophie Turner dina hiji pigura.
Nyandak ka Instagram, PeeCee dibagikeun kecap kalayan caption anu dibaca "Ieu mimiti ayeuna urang parantos digawé babarengan tapi henteu pikeun masihan-jalma sapertos ngarasa kawas éta karya. Saperti kulawarga senang bahah # JonasBrothers jeung #JSisters ngucapkeun silih dina! Reueus anjeun salaki. "

Henteu ngan nyababkeun Jonas Brothers 'nyandak handles média sosial masing-masing pikeun ngabagikeun lagu. Sajaba ti sarerea, PeeCee ngasuh kabéh perhatian salaku jejaringan wungkul teu tiasa ngeureunkeun ngobrol ngeunaan dirina. Ieu sababaraha réaksi kana lagu:

sumber: https://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/hindi/bollywood/news/jonas-brothers-new-track-sucker-netizens-cant-stop-talking-about-priyanka-chopra/articleshow/68214760.cms