Kaaris Booba tungtungna ngajawab ngeunaan gelut di Swiss! (Video)

[Social_share_button]

waktu Booba et Kaaris kalah ka satuju kana cara ngatur ngempur maranéhna MMA, A promoter aub dina kasus nu bener. Anjeunna ngan dikirim aranjeunna kontrak sarta diusulkeun pikeun ngatur sagalana dina Swiss.

Booba a yén anjeunna katampa proposal jeung nyimpen tekanan dina ayeuna Kaaris. Anjeunna meledek rival na sababaraha kali poé panungtungan Na. The Duke ieu utamana meledek rival na dina video delirious. Kiwari, rapper Sevran mutuskeun pikeun ngabales.

Dina pos Instagram, Kaaris direspon jeung Booba ngeunaan pajoang di Tunisia. Keur rapper 93 sagalana jelas, tarung bakal di Tunisia atawa nanaon.

Sumber: http://www.rapghetto.com/video/kaaris-repond-enfin-a-booba-concernant-le-combat-en-suisse-video