Kamerun - Jauh Kalér: 34 juta CFA francs pikeun liga maén bal profésional

[Social_share_button]

anggaran disatujuan bakal ngidinan pikeun ngabalikan deui jawara division kadua ku tim di hens 17 3.

Dina usum 2018 / 2019 17 klub baris nyokot bagian dina kajawaraan division kadua di wewengkon Jauh Kalér. Pikeun ngahontal ieu, nu liga régional diadopsi anggaran 34 juta francs CFA di pasamoan umum na diayakeun Rebo panungtungan di Maroua.

Chaired ku Boubakari Bello ceuk "Kariwa" presiden Liga, éta muncul eta jawara bakal nutupan periode dua bulan sarta bakal hosted ku klub 17. "The presidents sahiji klub geus mobilized, klub ngatur balik di departemén pikeun jawara anu dimimitian dina hambalan ganda. Maksudna ngomong, mimitina di tingkat departmental, ogé di wewengkon. Geus urang gaduh klub sadia 15 17 harepan. Kami disiapkeun teu ngalaman Nepi. Jalma anu daék nyieun bal urang maju, "présidén di liga régional Jauh North JABAR reassures istilah nu patali jeung pembiayaan teh, ngalaksanakeun kompetisi ieu sareng deadlines bakal patepung.

Manajer di klub aub téh ditetepkeun buka sakabeh cara pikeun jawara ieu kacida diantisipasi. Ogé, salila Majelis Umum ieu, disiplin jeung panitia persetujuan anu diadopsi. Pamilu devolved dimungkinkeun baris tahan pamilu di departemén ti Mayo Tsanaga na Logone na Chari.

Salaku panginget, salila upacara instalasi sahiji anggota kapilih tina Jauh North kantor liga maén bal régional, gubernur Midjiyawa Bakari kungsi miharep teguh kana efektivitas pagawean anu tim ieu bakal némbak pikeun ngangkat bal anu ngiles di éta wewengkon.

tara Ibrahima Adama, à Maroua/ ActuCameroun

sumber: https://www.camernews.com/cameroun-extreme-nord-34-millions-de-fcfa-pour-la-ligue-de-football-professionnel/