Tentara ngajalankeun dina kagiatan Agro-PASTORAL AND BLACK titik KOUILOU

[Social_share_button]

Brigadir Jenderal Jean Olessongo Ondaye, panglima mertahankeun Militér Parabot No. 1 15 ceuk Pébruari unggal grup, unggal awakna ayeuna kudu naek kapal on kapamilikan téhnik tatanén nepi teu antosan hirarki wae sarta meakeun naon maranéhna ngahasilkeun sarta pasar suplai.

"Simkuring leungeun valid tur kuat. Mun pangalaman dina hiji urang teu ngaluarkeun kamungkinan jadi hiji struktur nu nyiptakeun sumber pendapatan sorangan, "ceuk Akang Olessongo Ondaye salila seminar palatihan dina téknologi tatanén anu diayakeun ti 15 18 Pébruari.

ambisi éta téh pikeun ngaronjatkeun produksi, panglima ti zone pertahanan militer No. 1 nu nyokot kana kasuksésan kagiatan ieu geus maréntahkeun departemén -na pikeun ngagabungkeun usaha jeung diajar tina pangalaman tina kagiatan dina rasa ieu ku 102th battalion airborne (BAP) ka camp 3 syahid.

Kolonel Gilbert Ndakebonga Afouya palatih anu museur campur-Na dina genesis téknologi tatanén 102th battalion airborne, téhnik pertanian béda, pedah téhnik tatanén di tentara jeung sababaraha prospek pikeun 102th BAP.

Cenah inisiatif teh dicandak guna ngaronjatkeun supply pasukan. The percobaan mimiti on ngebon téh dibawa para villa. Pikeun tanggal, grup ieu, anu pangalaman suung tumuwuh, ogé raises peletakan hens boga kabisa pikeun ngahasilkeun 15 pallets tina endog per poé. Ogé meluncurkan Unit Produksi babi. Siswa ogé diajar dasar tina tutuwuhan cau kalayan sistem ti peupeusan rod (Pif).

Kagiatan agro-pastoral dina mertahankeun Militér Parabot No. 1 jadi, dina parentah ti paréntah tina kagiatan diprogram. Unggal grup téh akuntabel pikeun palaksanaan orientasi ieu. The logistik ti mimiti kagiatan sapertos rests kalayan paréntah. Militér, ceuk Akang Olessongo Ondaye, geus boga tanah subur, utamana dina kota Lombo Hinda sub-préféktur di jurusan Kouilou. Dina lemahna ieu bakal dilakukeun kagiatan agro-pastoral.

kahayang teh nya eta parentah ngabogaan hiji panon dina proyék nu teu ngan mastikeun kamerdikaan dahareun dina CAF tapi ogé bakal mawa leuwih dina kakuatan purchasing of ponténégrins hususna sarta Kongo sacara umum. Mun inisiatif sangkan kapuji bisa ngawula ka salaku conto ka sadaya, nagara nu bisa nyandak kaluar dina dahareun jeung meakeun produk na.

sumber: http://www.vox.cg/larmee-se-lance-dans-des-activites-agro-pastorales-a-pointe-noire-et-au-kouilou/