Ngahijikeun WeCashUp ka ramatloka anjeun atanapi aplikasi mobile dina hambalan 3

[Social_share_button]

Dear Dadang jeung Ngadu'a kontraktor (jujur) s,

Mangga turutan step by step WeCashUp.com léngkah integrasi tanpa ngaduruk hiji saméméh ngirim kami hiji email nyebutkeun "WeCashUp henteu," Kuring menta. Aya loba padagang anu ngatur integrations maranéhna pernah nulis urang jeung jelema aya otomatis nampa ** 1 sataun FREE FREE per urus (0% waragad per urus keur 1) **

Ku kituna ka ngahijikeun WeCashUp:

1Ngadaptarkeun di: www.wecashup.com/fr mun nyieun akun sudagar anjeun sarta anjeun bakal manggihan tombol API anjeun di finish on dasbor Anjeun. Anjeun lajeng bakal salin aranjeunna boh dina kode Anjeun lamun kode ku leungeun lamun teu di kaca config of plugin WeCashUp anjeun dina CMS Anjeun pake.

2Lajeng install aplikasi Android kami lagu transaksi dina ramatloka anjeun sacara real waktos on smartphone Anjeun gantina nyambung ka dasbor sadaya waktu: https://play.google.com/store/apps/details?id=wecashup.com.api

3Tungtungna, mimitian integrasi teknis anjeun (bener butuh 15 menit, teu retakan, urang dianggo pisan teuas pikeun nyerep pajeulitna operator API, bank jsb di backend tur ngalakukeun sagalana sangkan leuwih gampang pikeun anjeun fronting):

A. Lamun ngagunakeun WordPress + WooCommerceplugin kami geus sadia di dieu: https://wordpress.org/plugins/wecashup-payment/

B. Mun maké PrestaShopplugin kami geus sadia di dieu: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1PWsHHbY0dBvSbGBk2V7p_eKef9mhc-uL

C: Lamun kode ku leungeunThe doc teknis urang sésana API (bebas tina basa programming anjeun) nyaéta sadia di dieu: https://www.wecashup.com/docs/api

D: Kanggo jalma anu butuh undak by step tutorial, Ieu ieu: https://www.wecashup.com/en/tutorials/web/how

E: bedah kami nyaeta dina ramatloka urang dieu: https://www.wecashup.com/fr/tarification

F: Urang nutupan Nagara Afrika 36daftar téh aya di dieu: https://www.wecashup.com/fr/empreinte. Pausahaan dumasar taun nagara Afrika 36 yén kami nutupan ingkar boga prioritas sarta kami masihan aranjeunna tingkat nu pangluhurna perhatian. Lain mangrupa tina telat April 2019.

G: Pikeun jadi pasangan anu WeCashUpAnjeun teu kedah lebet a partnership dina kertas kalawan kami lamun teu ngahasilkeun malah leuwih 1 juta transaksi / bulan, atawa malah ngobrol kami dina telepon upami anjeun teu boga pangabutuh pisan husus, nyaéta otomatis.

Simkuring nulis sagala informasi ieu dina ramatloka urang sangkan hirup anjeun sarta boga surat sahenteuna mungkin ngawula anjeun gancang teuing. Ku kituna mangga, baca aranjeunna jeung nyoba ngahijikeun WeCashUp on situs anjeun sarta aktip pikeun diri saméméh nulis ka urang. Simkuring resep berinteraksi sareng anjeun tapi ogé frustrates kami greatly nalika anjeun frustasi sabab kami henteu ngabales gancang sarta kami méakkeun waktu pikeun ngajawab patarosan nu sami anu waleran anu geus aya dina loka urang.

Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun, hayu urang tetep nangtang ka I'mPossible! ❤

Cedric ATANGANA, "CEO WeCashUp"

sumber: https://developers.wecashup.com/https-developers-wecashup-com-int-c3-a9grez-wecashup-a-votre-site-internet-ou-appli-mobile-en-3-etapes-14c8fb4996fd