Parusahaan BILLA SARL Neangan awewe nu boga imah AND promosi

[Social_share_button]

  • Wewengkon: Basisir
  • Kota: Douala
  • Nom entreprise ou personne: BILLA SARL
  • Jenis: permanén
  • Jumlah posisi sadia: 25
  • Âge: 18/28
  • Génder: bikang
  • Telepon: 694275726 / 698622502
  • E-mail: detueyvan@gmail.com

gambaran

besoin de jeunes filles belles et dynamiques pour promouvoir sur le plan international les valeurs commerciales de la COMPAGNIE BILLA SARL

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!