Trump Pajabat maréntahkeun ka Méré clearance Jared Kushner Kaamanan

[Social_share_button]

Washington - Présidén Trump maréntahkeun lulugu Nya staf mun dibere anak beuteung na panasehat senior-Na, Jared Kushner, a clearance kaamanan luhur-rusiah taun ka tukang, overruling kapaur flagged ku Pajabat kecerdasan sarta pangacara luhureun Baitullah urang Yuda, urang oven Briefed eta ceuk zat.

kaputusan Mr. Trump di Méi jadi troubled senior Administrasi Pajabat Éta au moins un, nu lulugu White House of staf wanoh, John F. Kurnia, nulis mémo internal contemporaneous ngeunaan kumaha anjeunna geus "maréntahkeun" pikeun masihan Mr. Kushner nu luhur-rusiah clearance.

The White House ikhtiar wanoh, Donald F. McGahn II aussi wrote hiji mémo internal Outlining nu kapaur nu tadi beens diangkat ngeunaan Mr. Kushner - Kaasup ku CIA - na kumaha Mr. McGahn tadi Éta anjeunna dianjurkeun moal dibikeun ka luhur clearance -secret.

The panyingkepan tina memos contradicts pernyataan dilakukeun ku Bambang, Saha ngawartoskeun The New York Times dina Januari dina wawancara kawung Kantor Éta Anjeunna Kungsi No Peran Dina Na narima putra beuteung ngirim clearance-Na.

pangacara Mr. Kushner urang, Abbe D. Lowell, aussi Cenah Éta wanoh clearance éta Teges Taun panungtungan Na Éta indit customer ngaliwatan hiji prosés baku. Ivanka Trump, puteri cikal présidén sarta pamajikan Mr. Kushner urang, Ceuk la même Hal tilu minggu ka tukang.

Tanya on Kemis ngeunaan memos patojaiah akun présidén urang, Sarah Huckabee Sanders, pers sekretaris White House, Said, "Simkuring teu sabaraha clearances kaamanan".

Peter Mirijanian, hiji juru carios Mr. Lowell, ceuk dina Kemis: "Dina 2018, sarta White House kaamanan clearance Pajabat Affirmed Éta clearance kaamanan Mr. Kushner urang Ieu diatur dina prosés nu biasa kalawan euweuh tekanan ti saha. Yen ieu conveyed ka média wanoh, jeung carita anyar, lamun akurat, teu ngarobah naon Affirmed wanoh ".

Putusan taun ka tukang nepi ka dibere Mr. Kushner clearance luhur-rusiah ditingkatkeun tina status samentara sarta interim _him_ Tadi. Anjeunna pernah narima designation-tingkat luhur Éta dupi Dupi Dibikeun aksés _him_ mun perlu-to-apal kecerdasan Dipikawanoh salaku émbaran compartmented sensitip.

Hal ieu teu Dipikawanoh persis faktor naon ngarah ka masalah sareng clearance kaamanan Mr. Kushner urang. Pajabat sempet diangkat isu ngeunaan Na sorangan jeung dasi bisnis real estate kulawargana urang pikeun Gouvernements asing na investor, sarta balad ngeunaan Mimitina unreported kalawan asing Anjeunna Kungsi. Hasil aussi dihasilkeun kritik Mr. Trump pikeun dua ngabogaan anggota kulawarga ngawula di Kamampuh resmi di Wing Kulon.

Bapak Kushner geus spent mancanagara minggu ieu gawé ieu Plan Peace Wétan Tengah. Diantara unjuk rasa Na Ieu salah jeung Mohammed bin Salman, The putra mahkota Arab Saudi.

Bari Présidén Mibanda otoritas légal mun dibere clearance a, di hal nu ilahar, kantor kaamanan tanaga Déwan urang Yuda Ngajadikeun hiji tekad ngeunaan naha mun dibere hiji pasangan sanggeus FBI geus dipigawé cek tukang. Mun aya hiji pasea di kantor kaamanan tanaga ngeunaan kumaha carana pindah ka hareup - a lumangsungna langka - nu ikhtiar White House Ngajadikeun kaputusan. Dina kasus kacida mahiwal, Présidén weighs di na hibah salah sorangan.

Dina kotak Mr. Kushner urang, Pajabat Divisi Kepegawaian Muji dibagi ngeunaan naha mun dibere _him_ tadi clearance luhur-rusiah.

Dina Méi 2018, Kantor di White House ikhtiar urang, qui dina waktu éta dipingpin ku Mr. McGahn, dianjurkeun pikeun Mr. Trump Éta Mr. Kushner teu dibikeun Dina Éta tingkat clearance. Tujuan poé saterusna, Mr. Trump maréntahkeun Mr. Kurnia mun dibere ka Mr. Kushner atoh, nu urang wawuh jeung acara cenah.

Isu aksés Mr. Kushner pikeun kecerdasan Kungsi jadi titik flash ti Ampir ti awal administrasi. cek tukang awal kana Mr. Kushner nyeret kana pikeun leuwih ti sataun, Nyieun selingan keur White House, qui Cut Nyak Dien nepi ngajelaskeun naha salah sahiji jalma nu pangdeukeutna ka Presiden kungsi acan bisa Dibikeun persetujuan ditangtoskeun bisa dipercaya jeung inpo sénsitip paling nagara urang.

John F. Kurnia, bari anjeunna lulugu White House of staf, diteundeun dokuméntasi contemporaneous ngeunaan penanganan Mr. Trump ngeunaan clearance kaamanan Mr. Kushner urang, selebriti Briefed on masalah ceuk.kiriditSamuel Corum pikeun The New York Times

gambaran
John F. Kurnia, bari anjeunna lulugu White House of staf, diteundeun dokuméntasi contemporaneous ngeunaan penanganan Mr. Trump ngeunaan clearance kaamanan Mr. Kushner urang, selebriti Briefed on masalah ceuk.kiriditSamuel Corum pikeun The New York Times

Lingkup pinuh ku kapaur kecerdasan Pajabat 'ngeunaan Mr. Kushner teu dipikawanoh. Tujuan clearance miboga beens Dilaksanakeun up di isu leungeun-leuwih ti FBI jeung CIA ngeunaan-Na bisnis asing kontak, Kaasup Jalma nu patali jeung Israel, Uni Émirat Arab jeung Rusia, selon sababaraha urang wawuh jeung acara.

Salila 2016 kampanye presiden, Mr. Kushner Ieu dibagikeun ti grup Éta nyimpen sareng pangacara Rusia Saha indit ka Trump Tower meunangkeun jeung pulitik-gaduh "kokotor" dina Clinton. Jeung mangsa transisi presiden, Mr. Kushner Kungsi hiji pasamoan jeung duta Rusia wanoh, Sergey I. Kislyak, sarta kapala bank-milik kaayaan Rusia. Nalika anjeunna dilarapkeun pikeun clearance kaamanan, Anjeunna Teu nembongkeun Jalma rapat.

Anjeunna engké dijieun Sababaraha amendments Pikeun Éta bagian de putra aplikasi katelah sataun SF86. AIDS na wanoh hanacaraka Anjeunna Sempet inadvertently disingkahkeun Jalma rapat.

Bapak Kushner Mimitina dioperasikeun ku clearance saheulaanan geus proceeded cek tukang-Na.

Dina entry keur file pribadi Mr. Kushner urang on Sept. 15, 2017, kapala division kaamanan tanaga, Carl Kline wrote "Per Paguneman kalawan WH ikhtiar dirobah kana clearance interim Top Rusiah nepi ka Kami Dupi mastikeun que la DOJ atawa batur Sabenerna Teges a clearance final. Karya ieu kaluar tina hiji kelimpahan caution Kusabab Panalungtikan tukang Geus teu-acan réngsé. "

dina pernyataan kana The Times Lamun Bapak Kushner narima clearance taun kamari, Mr. Lowell Cenah Éta "aplikasi na Ieu Kuduna dikintunkeun, reviewed ku Loba Pajabat karir na underwent proses normal".

Dina mangsa review ngeunaan clearances kaamanan dina bulan Pebruari 2018 anu dipenta ku Kontroversi sabudeureun Rob Porter, Lajeng The White House staf sekretaris, nu geus beens nuduh of nyiksa domestik, clearance Mr. Kushner urang Ieu Downgraded ti rusiah interim pikeun rusiah, ngawatesan aksés Na ka informasi digolongkeun. Wanoh, Mr. Kurnia wrote mémo lima kaca, revoking clearances samentara nu tadi beens di tempat saprak Juni 1, 2017.

Nu kapangaruhan Boh Mr. Kushner jeung Ibu Trump, Saha ngawartoskeun babaturan na advisers yén Aranjeunna Dipercaya yén Mr. Kurnia jeung Mr. McGahn Muji targeting Alesanna em pikeun Bintara tinimbang kapaur sah flagged ku Pajabat.

Bapak Kushner jeung Ibu Trump Boh humandeuar ka Presiden ngeunaan situasi formulir na administrasi pajabat ayeuna cenah. Bisi Mr. Kushner urang, Mr. Trump dupi Mindeng giliran AIDS séjén terus ucapkeun di hanjelu, "Naha teu kieu lalaki dipigawé?" Selon ngabentuk resmi pamaréntah. Urang sahanteuna hiji kasempetan, présidén tanya Harita resmi senior sejen lamun jalma nu bisa nyortir kaluar masalah. resmi nu Cenah euweuh, akun selon cette.

Bapak Kurnia Teu percanten eta Ieu Luyu jeung nolak dina prosés kaamanan clearance na brushed kumisan tadi emas dihindari kaayaan requests Mr. Kushner urang, ceuk hiji resmi administrasi formulir. Bapak Kurnia teu ngabales nu menta comment.

Imah Demokrat nu di kursus mimiti panalungtikan taun kana clearances kumaha Trump Sababaraha Direksi Pajabat diala, Kaasup Mr. Kushner.

basa tepat Mr. Trump pikeun Mr. Kurnia ngeunaan clearance Mr. Kushner di live obrolan tetep Maranéhna can écés. Dua tina jalma wawuh jeung diskusi Mr. Trump urang jeung Mr. Kurnia Cenah Éta aya bisa jadi tafsir béda tina naon ceuk Présidén. Tujuan Mr. Kurnia Dipercaya Ieu hiji urutan, selon dua jalma wawuh jeung pamikiran-Na.

Jeung Mr. Trump Ieu Dina pernyataan akhir-Na ka The Times dina wawancara Januari.

"Kuring teu pernah aub jeung kaamanan" clearances pikeun Mr. Kushner, Presiden ceuk. "Kuring Nyaho Éta aya datang deui mudik pikeun ngeunaan kaamanan Loba selebriti, Sabenerna. Tapi teu hayang meunangkeun aub barang fait que ".

A panganyarna panundaan ku Néglasari Wangsit Éta Mr. Kline tadi overruled dua spesialis kaamanan karir anu kungsi ditampik palaksanaan Mr. Kushner urang dumasar kana kapaur FBI urang. A resmi administrasi senior dikonfirmasi rinci diteundeun kaluar di panundaan Néglasari.

Bapak Kline Ieu nimpah diréktif karasaeun handap ku Présidén, salah sahiji jalma wawuh jeung masalah ceuk.

Poé Éta Mr. Lowell Digambarkeun prosés Mr. Kushner urang teu gaduh Isro ngaliwatan jalan normal, rojongan pikeun Mr. Kushner tadi Bodas House Pajabat tanya pikeun nganteurkeun hiji pernyataan ti Mr. Kurnia ngarojong naon Mr. tadi Lowell cenah. Tujuan Mr. Kurnia nampik pikeun ngalakukeunana, selon hiji jalma kalawan pangaweruh ngeunaan acara.

sumber: https://www.nytimes.com/2019/02/28/us/politics/jared-kushner-security-clearance.html?action=click&module=Top%20Stories&pgtype=Homepage