Anyar di Microsoft Excel snap gambar tina spreadsheet a na ngimpor eta

[Social_share_button]

Microsoft geus Nambahan ciri pisan mangpaat pikeun TIK Excel aktip mobile pikeun ios sarta Android. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké Excel nyandak poto hiji data tabel dicitak tur ngarobah kana méja pinuh editable dina aplikasi anu. fitur ieu rolling kaluar dina Mimitina aplikasi Excel Android, saméméh nyieun TIK jalan ka ios geura-giru. Microsoft anu ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun nerapkeun fitur ieu, kalawan pangakuan gambar Éta Excel jadi pamaké ulah-kudu data input sacara manual hardcopy. fitur nu bakal sadia pikeun Microsoft pamaké 365.

Barengan fitur ieu AI-Powered, Microsoft Est Bringing ngabejaan kaamanan Akun Microsoft pikeun aplikasi Authenticator parusahaan. ngabejaan kaamanan ieu dianggo pikeun rekening pribadi kawas Outlook.com, sarta ngawengku bewara pikeun Nalika hiji sandi rekening dirobah atawa aktivitas akun nu patali kaamanan séjén. The ngabejaan nu sadia sakumaha waktos geuwat babagi tina Microsoft Authenticator pikeun Boh ios sarta Android.

By