Star Wars: Order Jedi fallen bakal kaungkap dina April di hiji acara dedicated ka lisénsi

[Social_share_button]

The 2019 édisi tina Perayaan Star Wars bakal boga imah tim ti studio Respawn Hiburan pikeun nembongkeun informasi kahiji ngeunaan proyék videogame anyar mimilukeun dunya tina spasi opera kawentar Disney.

Lamun Respawn tim kahiji (cabangna penerbit Amérika Electronic Arts) anu aktip nyinkronkeun aplikasi dina nuturkeun Apex Legenda, anu anyar Battle Royale sukses, tim kadua aya dina muatan tina eta Star Wars: Jedi Orde fallenA adaptasi anyar tina waralaba video game diumumkeun salila E3 2018. Sedengkeun berorientasi GST Peta-petualangan dipingpin ku Stig Asmussen sarta pamekar troupe na ngan ayeuna boga gambar atawa malah euweuh teaser / trailer, struktur asli Titanfall mutuskeun pikeun balik ka Star Wars Perayaan (April 13), hiji arisan taunan fans celebrating nu saga dijieun ku George Lucas, nyieun sababaraha wahyu saméméh hiji presentasi leuwih lengkep di konferensi EA E3 2019.

Pikeun catetan, Star Wars: Jedi Orde fallen (PS4, Xbox One, PC) diperkirakeun maén salaku padawan anu cageur ti 66 Orde (ayeuna "bersejarah" nalika troopers clone of Grand Tentara Republik Galactic téh balik ngalawan commanders Jedi maranéhanana) jeung hirup dina Kakaisaran Galactic. dimungkinkeun dina hayang jadi Jedi leres mawa karapihan ka dunya. Kajadian bakal lumangsung lila sanggeus maranéhanana Star Wars Episode III: dendam tina Sith. Hiji kaluar bakal janten apriori ekspektasi pikeun warsih ieu.

sumber: https://www.begeek.fr/star-wars-jedi-fallen-order-se-devoilera-en-avril-lors-dun-evenement-dedie-a-la-licence-308696