Star Wars: Jedi Respawn baris hadir fallen Orde dina April

[Social_share_button]

Ngagoda panungtungan E3 Vince Zampella, Star Wars: Jedi Orde fallen éta utamana sepi saprak. Untungna pikeun fans lisénsi, eta moal antosan dugi massa tinggi hareup sahiji kaulinan video pikeun neuleuman leuwih puisqu'Electronic Seni kamari assured nu judulna bakal dibere di Star Wars Perayaan upcoming.

Ieu gathering di aficionados Star WarsNu taun celebrates ulang 20e anak, bakal diayakeun di Chicago on 14 April. Hiji kasempetan gede kituna pikeun EA sarta Respawn anu baris ngamangpaatkeun acara ka unveil Star Wars: Jedi Orde fallen. Memang game Peta / petualangan maranéhanana henteu gampang jadi overshadowed ku loba announcements of E3.

urutan 66

Pikeun ayeuna mah, rinci Jedi fallen Orde anu meager. Ngan jadi sadar yen judulna diarahkeun ku Stig Asmussen (lalaki balik Gusti Perang 3) Jeung nu plot na bakal nuturkeun hiji Padawan anu junun salamet nu pikareueuseun 66 Orde. Sedengkeun babarayaan of Jedi musna, anjeunna bakal naek kapal dina eksplorasi galaksi nu.

EA ogé kauntungan tina Perayaan Star Wars ngobrol ngeunaan masa depan Star Wars: The Old RépublikNa heubeul MMORPG 8 taun, dina konferensi husus. Sedengkeun pikeun datang, aranjeunna tiasa nyobian spin-off Star Wars PinballDimekarkeun ku Zen Studios.

sumber: https://www.journaldugeek.com/2019/02/28/star-wars-respawn-presentera-jedi-fallen-order-avril-prochain/