Booba ekspektasi signature Kaaris mocking anjeunna sababaraha kali dina Instagram!

Aya sababaraha poé, Booba meledek rival na dina video delirious. Kiwari, rapper dipiceun di Rajana mutuskeun pikeun nyimpen lapisan ku medarkeun hiji assembly kalawan raray Kaaris.

Dina legenda, B2O ngawartoskeun K2A nyandak waktuna asup kasapukan bout. Ieu ngakibatkeun yen Kaaris purposely ngomong nanaon teu ngalakukeun perang di Swiss.

Booba ogé diterbitkeun komentar ti pamaké dina carita na Instagram :

tarung bakal lumangsung dinya? Urang ragu eta tapi ukur waktos bisaeun ... cicing katala!

sumber: http://www.rapghetto.com/news/booba-attend-la-signature-de-kaaris-en-se-moquant-de-lui-a-plusieurs-reprises-sur-instagram