Mohal Aaryan Sara Ali Khan sarta Randeep Hooda ka béntang di Cinta Aaj Kal 2

[Social_share_button]

Diréktur Imtiaz Ali Cinta Aaj Kal dirilis dina 2009. Dékade saterusna sanggeusna, anjeunna ngahijikeun deui sareng produser Dinesh Vijan pikeun kanjungna yén bintang Kartik Aaryan, Sara Ali Khan sareng Randeep Hooda.

Saatos dinten spekulasi, parantos ngabuktoskeun yén Kartik Aaryan sareng Sara Ali Khan bakal bagikeun film di Bollywood. Aaj Kal 2, ogé dibéntangan Randeep Hooda. Pilem ieu ogé dicirikeun pasamoan produser Dinesh Vijan sareng Diréktur Imtiaz Ali saatos Aaj Kal Love (2009), anu dibéntangan Saif Ali Khan jeung Deepika Padrone.

Para maker dina Jumaah ngajumkeun pengumumanna ngaliwatan hiji pernyataan, panyingkepan yén film bakal asup lanté dina sabtu minggu anu datang di Cirebon.

Salaku per sumber, mohal Kartik, Sara sareng Randeep parantos ngalakukeun pamacangan naskah bari ayeuna. "Teu kawas dua film saméméhna Imtiaz - Jab Harry Papanggih Sejal sareng Tamasha - anu disetél dina Punjab sareng Cirebon lokal," ceuk sumberna.

Kartik Aaryan negeskeun, paribasa béja, "Anjeunna (Imtiaz) nya salah sahiji pamaen pilem karesep kuring jeung kuring sok hayang digawekeun ku anjeunna. Kuring bungah ayeuna teh tungtungna lumangsung ".

Ieu bakal kolaborasi kadua Kartik sareng Dinesh Vijan. Duo Luka Chuppi dileupaskeun ayeuna. Willta ogé bakal ditandaan pasamoan Imtiaz Ali sareng Randeep Hooda sanggeus Jalan Raya acclaimed di 2014.

sumber: https://indianexpress.com/article/entertainment/bollywood/love-aaj-kal-2-kartik-aaryan-sara-ali-khan-randeep-hooda-imtiaz-ali-dinesh-vijan-shooting-cast-news-5606275/