MWC 2019: Lima smartphone nu teu ngabengkokkeun tapi megatkeun sakabéh Konci

[Social_share_button]

smartphone Kongrés Dunya Mobile, diayakeun minggu ieu dina Barcelona, ​​henteu ngan saukur nungkulan terminal foldable, tapi ogé alat anu ngandung fitur anyar

  • Pameran teleponi Kongrés Dunya Mobile lumangsung nepi ka Pebruari 28 di Barcelona
  • Upami pinter di Samsung sarta Huawei maénkeun béntang, terminal sejen leupaskeun korma aslina.
  • Di antarana, Thomson's V6000 sareng pico-projector terpadu, Crosscall's X-4 Tresser nginpokeun Peta Cam, Nokia 9 Pure View ku lima sénsor poto dorsal, Energizer P18K Pop na batréna 18.000 mAh atanapi Xperia 1 ti Sony dina layar dina format 21: 9e nyobian ngabedakeun diri.

Béntang melu di satengah. Kalawan layar anu fléksibel, smartphone ngalipet ti Samsung sareng mate X Huawei waé béntang di Telephony show Kongrés Mobile Dunya anu keur lumangsung minggu ieu di Barcelona.

Tapi pabrik séjén henteu gaduh gagasan, malah wani, sareng ngrenovasi pikeun ngabédakeun sorangan. 20 Minutes nempo ieu challengers sakapeung ngajangjikeun ...

200.000 méter pasagi didadarkeun ka telepon sélulér: Kongres Mobile World di Barcelona.
200.000 méter pasagi didadarkeun ka telepon sélulér: Kongres Mobile World di Barcelona. - Christopher SEFRIN / 20 menit

V6000, Thomson: anjeunna angkat ka projector laser

Aya dua taun, merek dibere di IFA di Berlin prototipe smartphone sareng pico projector terpadu. Saeutik saeutik henteu saimbang, alatna tetep rada ngajangjikeun. Leuwih alus tur suksés, panerusna ayeuna dina bentuk V6000. Smartphone 6 anu cukup gedé ieu / 15,25 cm Full HD ngabogaan laser projector di sisi luhur na.

Gagasanna nya éta tiasa nempatkeun dina bagian tina jati, pikeun ngaasahkeun dina tembok bodas sareng ngadamel kanvas. Ku sabab kitu V6000 proyek eusi anu aya dina mémori tina terminal (atanapi aya ngalirkeun data) dina harti luhur (720p). Na batréna tina 4.000 mAh bakal sahingga nga-kambapan ku gambar nepi ka méter diagonal 3 salami jam 4. Naon teu sono ka cocok nalika salah saurna, contona. Poba sakeudeung, nu V6000 manten pakasaban, najan sieun kana spiker na ngan teu aya saeutik fishing dina waktos tujuan. Bakal sayogi dina Méi dina 499 euro (64 Go / 4 Gb) sareng 599 euro (128 Go / 6 Gb).

Trekker-X4, ti Crosscall: ngasupkeun aksi Cam

Dijieunkeun dasawarsa ka tukang, brand Crosscall ngawengku Ecological a: smartphone super-tahan jeung waterproof didasarkeun kana peminat olahraga ekstrim. Kalawan na Trekker-X4Crosscall nyokot léngkah anyar sareng terminal anu ngahubungkeun peta cam.

The Crosscall X-4 Trekker sareng aksi Cam terpadu.
The Crosscall X-4 Trekker sareng aksi Cam terpadu. - Christopher SEFRIN / 20 menit

Di bagian tukang alat dipidangkeun ka pidangan 5,5 '' / 13,97 cm Full HD, Trekker X-4 nembongkeun lega appendage rata-rata tina sensor 12 megapiksel. Ku cara diferensiasi: lensa anu ngawengku 170 ° (biasana 80 ° biasana) jeung ngajadikeun poto / poto moto dina bentuk half-lapisan. Geus ide nyaéta film dina 4K (dina 30 gambar / detik), tapi ogé 170 ° (60 i / s dina Full HD) atanapi dina mode gerak lalaunan (120 i / s). Hiji sistem stabilisasi digital anu kuat ngamungkinkeun pikeun meunangkeun gambar anu pangstabilitna mendat (dina biaya sababaraha motong dina sisi sisi) teras henteu cacad. Sofwer ningkatna dipasang, anu ngamungkinkeun gampang pikeun motong sareng ngumpul rushes. "Kami baris ngintunkeun deui kanggo panungtungan pikeun dintenna dina korsi katerangan, kanggo masangkeun carita poe na ski! "Bayangkeun Crosscall. Harga: 699 euro.

Nokia 9 Pure View, ti Nokia: Sénsor poto 5 dina tukang

Perhatian, alat ngajangjikeun dina giliran nangtung HMD / Nokia : Nokia 9 Pure View. Pewaris ti Nokia 808 Nokia sareng Lumia 1020 (pakean ponsel tina telepon anu urut pamimpin dunya teleponi), Nokia 1 nargétkeun para fotografer anu bercahya. Teuasal waktos sensor poto rangkep tilu atanapi rangkep kenca tina smartphone pikeun masih inovasi dina widang fotografi. Jeung can ...

Nokia 1 Pure View ku pancén sénsor poto na.
Nokia 1 Pure View ku pancén sénsor poto na. - Christopher SEFRIN / 20 menit

Nokia 9 Pure View hadir ku lima sénsor pungkur 12 megapiksel (f / 1.8), kaasup tilu sénsor monokrom. Susunan lasut kana lénsa Carl Zeiss, rujukan anu reminiscent tina partnership Huawei sareng Leica. Kapentingan armada ieu? Poto-na nepi ka 10 kali caang, tapi sanggup pikeun ngeposkeun bagéan naon waé gambar na hatur nuhun kana rangefinder terpadu.

Keur naon urang nyebut "re-focus". Kituna, Nokia 9 Pure View tiasa masihan nepi ka lapisan lapisan lapangan 1.200, biasana biasana 10, nurutkeun produsénna. Diumumkeun dina ahir Maret di 699 euro, terminal layar cm 6,9 '' / 17,52 bakal ditawarkeun ku 128 Go / 6Gb sareng batré 3.320 mAh.

P18K POP, ti Energizer: bata kalayan otonomi saminggu

Di hareup, nanaon - atanapi ampir - henteu kalan P18K Pop tinaEnergizer tina hiji smartphone Palasik. Tapi lamun kami balik pinter HDN layar layar 6,2 '' / 15,74 cm, ieu mangrupikeun drama: P18K Pop nyaéta kandel ponsel 3 sakaligus saling: 17 mm! Teu aya masalah desain, sanajan: hal-Na nyaeta otonomi.

The Energizer P18K POP kalayan batréna (badag) tina 18.000 mAh.
The Energizer P18K POP kalayan batréna (badag) tina 18.000 mAh. - Christopher SEFRIN / 20 menit

Ku kituna, terminal Android Pie 9.0 ngalengkepan batréna tina 18.000 mAh, rékaman. 18 mAh nyaéta genep kali kapasitas ponsel klasik, anu sarua saminggu otonomi. Bisa nyarios yén urang gaduh langkung kesan tina gaduh powerbank ti batan smartphone ... pakakas pikeun beuratna teu jauh tina 500 g. Masih aya dina kaayaan prototipe kalayan tilu sensor poto hareup anu dibeungkar (12 + 5 + 2 megapiksel) sareng sénsor front-tungtung 16 + 2 megapiksel-alat anu, anu ngeusi batre USB-C tiasa dipikaresep ku sering travelers, Numutkeun kana Energizer anu parantos badé ngajalankeun ponsel éta, dina bulan Juni dina harga 600 euro. Hoyong anu ngarobih di Nepal?

Xperia 1, ti Sony: layar dina format bioskop

Pikeun kalan, Sony Mobile maju Xperia 1 na (sebutkeun "Salah"!). Ieu smartphone smartphone 6,5 layar '' / 16,51 cm nanda pitana kalayan rasiona 21: 9e. "Ieu nyiptakeun putus ku maturan Cinémascope format layar," ngalampirkeun saurang di Sony Mobile France. Geulis, tapi gampang teuing dina saku, terminal ieu kanggo videographers hardcore.

Xperia 1 ti Sony kalayan layar 21 na: 9e.
Xperia 1 ti Sony kalayan layar 21 na: 9e. - Christopher SEFRIN / 20 menit

Salian pormat 21: 9e, layarna mangrupikeun OLED 4K HDR10, tiasa ngabalikkeun gambar ku kelir-kelir nu bernuansa. Nalika urang ngabahas relevansi ti 4K dina layar smartphone ... Leungit, Xperia 1 ogé film dina 4K HDR (format 4 / 3, 16: 9e, 1: 1 sareng 21 / 9e) nganggo tilu Élmu optik megapiksel 12 (f / 1.6). Sejen dipikaresep: fokus kalayan nyukcruk kana panon subjék. Jaminan potret salawasna ngajentrekeun. Lesté 128 Pindah memori sareng batréna 3300 mAh, waterproof (IP68), Xperia 1 dijalankeun pikeun Festival of Cannes, janji Sony. Harga na: 999 euro.