Sophie Turner wreaking bencana dina trailer keur X-Men: Dark Phoenix

[Social_share_button]

Kirang ti opat bulan ti release film urang, poék Phoenix ieu wangsit dina trailer anyar. Tim mutant bakal nyanghareupan hiji musuh sakti, salah sahiji sorangan.

Nepi ka tungtun taun hiji era

Ieu film anu bakal datang ka mungkas saga dimimitian dina reboots 2011. X-Men: Kelas KahijiUrang rencanana méméh acara tina saga aslina. Urang kapanggih James Mcavoy sarta Michael Fassbender dina kedok of Professor Xavier na Magneto. Tilu film engké saga pikeun hiji tungtung sarta eta janji janten epik.

Sanggeus kacilakaan di spasi, Akang Gray ieu struck ku kakuatan kosmis misterius. Deui di Bumi, éta leuwih kuat batan kantos, tapi ogé kacida teu stabil. Wanoja ngora bisa ngadalikeun kapasitas anyar na laun bakal coplokkeun ti dasi nu ngabeungkeut dina X-Men. Xavier jeung sejenna bakal nyoba ngahemat nya, tapi bisa geus jadi telat ...

Jean Gray nyanghareup ka X-Men

Dina trailer kadua ieu, urang manggihan Sophie Turner (Game of Thrones) dina sapatu tina Jean Gray. The mutant wreaking bencana di jalur sarta struggles ngadalikeun kakuatan anyar na sateuacan ngahasilkeun mun gelap. Kasalahan tina profesor Xavier sigana geus ditelasan salah sahiji X-lalaki. bab teu tungtungna getih sarta lawon? pahlawan urang kudu, dina sagala hal, hawa di bentuk goréng.

A pre-Disney era

Saatos Mateus Vaughn jeung Bryan Singer, nya éta giliran Simon Kinberg mun meunang balik kaméra. Panulis dina pilem fitur saméméhna, anjeunna dihasilkeun pilem kahijina kalayan X-Men: Dark Phoenix. Hiji cara denok keur definitively tutup jaman Fox. Kalawan mangrupakeun akusisi ti kiwari dimungkinkeun ku Disney, anu mutants nu ditambahkeun kana katalog superhero nu owns sungut nu. The Institute of Professor Xavier kedah gabung dina band gumbira tina Avengers tur ngadaptar jeung kalénder dina fase 4 of si MCU.

X-Men: Dark Phoenix hits bioskop on 5 Juni.

sumber: https://www.journaldugeek.com/2019/02/28/sophie-turner-seme-chaos-bande-annonce-de-x-men-dark-phoenix/