The Call of kampanye Kawajiban: Modern perang 2 bakal remastered

[Social_share_button]

The Éropa PEGI Sistim rating mangka éta Call of Kawajiban: Modern perang 2 Kampanye Remastered ayeuna dina karya dina Activision kalawan jaminan kaluaran minimum PlayStation 4.

penerbit tetep teu resmi ngumumkeun tapi klasifikasi 18 PEGI ieu aya dina garis kalawan Call of Kawajiban: Modern perang Remastered nu munggaran dibuka salaku bonus di édisi husus Call of Kawajiban: perang Taya Wates November 2016 saméméh keur diterbitkeun misah Juni 2017 on PS4 mangka bulan handap on Xbox One sarta PC. Dimekarkeun ku Gagak Software, anu Telepon sarua Kawajiban: perang Modern Remastered raray coincidentally program PlayStation Plus Maret.

Salaku extension judul na sarta teu saperti miheulaan na, Call of Kawajiban: Modern perang 2 Kampanye Remastered bakal sanajan kitu deadlock multiplayer on fokus dina kampanye anu sempet dipicu hiji kontroversi jeung 2009 tingkat No RusiaDimana pamuter kungsi ilubiung dina shooting massa dina bandara Moscow mun meunang kapercayaan ti grup téroris nu infiltrated sakumaha agén nu CIA. Hiji bisa mikir yén kampanye ieu bakal kaasup jeung Call of Kawajiban 2019, tapi inget yen kawas Call of Kawajiban: Hideung ops 4The Call saterusna Kawajiban kudu loba kampanye na sorangan.

sumber: https://www.gamekult.com/actualite/la-campagne-de-call-of-duty-modern-warfare-2-va-etre-remasterisee-3050814387.html