Pilem dina Maret: Luka Chuppi, Badla, Kesari jeung nu lianna

[Social_share_button]

The pilem anu nyieun noise qui Diantara Cinephiles anu Nawazuddin Siddiqui jeung dongéng mahiwal aing Malhotra urang sunda, Photograph jeung drama sajarah Akshay Kumar urang, Kesari.

Dinesh Vijan, Saha bankrolled superhit komedi horor Stree di 2018, ieu sadayana diatur nampilkeun Harita pilem sejen, Luka Chuppi Maret ieu. Ogé, filmmaker Abhishek Chaubey Saha boga pilem kawas Ishqiya udta Punjab na kiridit à putra, anu ngaleupaskeun Na hareup, Sonchiriya, hiji drama dacoit dina Maret.

Sajaba ti ieu, anu pilem anu nyieun noise qui Diantara Cinephiles anu Nawazuddin Siddiqui jeung dongéng mahiwal aing Malhotra urang sunda, jeung Photograph Akshay Kumar'S drama sajarah, Kesari. Ku kituna, pikeun sakabéh buffs pilem Saha-boga liking pikeun variatif rupa, di dieu mangrupa daptar nu pilem ngaleupaskeun dina bulan Maret.

1. Luka Chupi

Tanggal pelepasan: Maret 1

Mohal na Aaryan Kriti Sanon bakal katempo babarengan dina layar pérak pikeun kahiji kalina dina Laxman Utekar directorial Luka Chuppi. The komedi romantis: boga hubungan hirup-di di TIK inti na geus dijieun ku aktor Sarbini kawas Vinay Pathak, Pankaj Tripathi na Aparshakti Khurrana. Mun anjeun anu kipas tina Bollywood dramas layeut jeung lagu jeung tari kawas budaya TIK Chuppi Lajeng Luka nyaéta hiji keur anjeun.

2. Sonchiriya

Tanggal pelepasan: Maret 1

Sanggeus waktu anu pohara lila, Bollywood: ngabogaan dacoit drama-di maturan nu. Filmmaker Abhishek Chaubey presents carita bandit tina Chambal di Sonchiriya. Sushant Singh Rajput, Bhumi Pednekar, Manoj Bajpayee, Ashutosh Rana Ranvir Shorey sarta béntang di Sonchiriya, sarta éta rustic avatars Maranéhna dina trailer tina qui pilem geus dijieun loba buzz.

3. Badla

Tanggal pelepasan: Maret 8

Taapsee Pannu na Amitabh Bachchan ngahijikeun deui keur drama whodunnit Sujoy Ghosh urang Badla. wayang mangrupa diaransemén resmi ti Spanyol pencét éta Siluman Tamu (2016). trailer na geus piqued kapentingan panongton jadi eta ditinggalkeun 'em kalawan loba isu qui bakal Dijawab Ngan Lamun pilem asalna kaluar on March 8. Dihasilkeun ku Shah Rukh Khan urang Beureum Chillies Hiburan, Thriller béntang aussi Manav Kaul na Amrita Singh.

4. potret

Tanggal pelepasan: Maret 15

Ritesh Batra directorial Photograph, toplined ku bakat kawas Nawazuddin Siddiqui jeung aing Malhotra, geus boga dibuktikeun mettle TIK dina Festival Film Sundance na Berlin Film Festival. dongéng ieu mahiwal ti Cinta Mibanda Siddiqui maén peran fotografer Rafi Saha nawarkeun Miloni (aing Malhotra), sakumaha lover Na Noori à putra nini. Tujuan lamun Aranjeunna Dupi di Cinta Sabenerna bakal kanyahoan Nalika pilem bakal pencét éta bioskop on March 15.

5. Mere Perdana Mentri Pyare

Tanggal pelepasan: Maret 15

Saatos toilét: Ek Prem Katha, urang-gaduh Harita pilem sejen dina masalah defecation kabuka sarta sanitasi di India. nagara logline renowned filmmaker Rakeysh Omprakash Mehra directorial Mere Pyare Perdana Mentri urang, "Kanhu 8 taun heubeul hirup di hiji kumuh Sukabumi, nyerat surat ka Perdana Menteri sanggeus taun kajadian awon kajadian kalawan indungna. Perdana Menteri moal papanggih _him_? "

6. Kesari

Tanggal pelepasan: Maret 21

drama sajarah Kesari, dibintanginya Akshay Kumar na Parineeti Chopra, Geus dumasar kana perang Saragarhi di 1897. Ieu Babad dongeng kawani prajurit Sikh 21 10,000 anu ngawasa hiji penjajah Afghani. Kalawan dramas sajarah keur bodas rasa usum di Bollywood, Kesari Sigana ngajangjikeun.

7. catetan leutik

Tanggal pelepasan: Maret 29

A Salman Khan Film Produksi, nawarkeun notebook Zaheer Iqbal jeung Pranutan Bahl kana industri pilem Hindi. Carita cinta diarahkeun ku Nitin Kakkar anu dipikanyaho pikeun helming film 2013 Filmistaan ​​qui meunang Film Award Nasional pikeun Film Feature Best di Hindi.

Pranutan teh incu awewe tina aktris yesteryear Nutan jeung putri aktor Mohnish Bahl. Salman Khan tadi Tadi dibagikeun Éta Zaheer Iqbal nyaeta putra sobat budak leutik Salman urang.