Resmi: The Singa Indomitable anu ngarobah jersey - Puma mana!

[Social_share_button]

Rebo Pébruari 27 di tweet hiji, presiden Féderasi Maén Bal Kamerun (FECAFOOT) Mbombo Seidou Njoya dikonfirmasi naon kénéh a gosip.

alat-alat sajarah supplier of Kamerun saprak 1998, Puma moal panjang dianggo ku Singa Indomitable! Kontrak antara dua pihak memang di hiji tungtung telat dina sataun 2018 jeung Presiden anyar tina Fécafoot dikonfirmasi dina Twitter yén maranéhanana éta bisa satuju dina hiji extension.

Alesan? Numutkeun sumber, anu supplier Jerman hayang ningali satengah tina kontrak sponsor nu kabeungkeut anjeunna ka Fécafoot.

Mun presiden jadi badan maén bal di Kamerun nyebutkeun eta "tetep kabuka pikeun diskusi pikeun milih hiji supplier anyar," disebutkeun urang nyaho manehna geus papanggih jeung kapala sungut nu Adidas na "qualitatively sarta finansial tawaran maranéhanana nyaéta leuwih metot." Nurutkeun 237 Foot, kapala Adidas bakal daék mayar Euro 2.5 juta (kurang leuwih 1 630 000 000 CFA francs) per taun kontrak ka sisi Cameroonian. Ampir 400 juta leuwih ti supply Puma.

Tapi lamun ku 26 Maret, nalika patandingan ngalawan Komoro, teu perjangjian anu kapanggih, FECAFOOT, anu masih ngabogaan tumpak badag pakakas Puma, bisa balik deui ka urut pasangan na, ku kituna singa masih étrennent brand ieu.

Salaku panginget a, parabot panganyarna tina tim nasional Kamerun nyaéta: Puma (1998-2018); Lotto (1995- 1996) Miter (1993-1995); Adidas (1988 -1993); Le Coq sportif (1982-1987).

sumber: https://www.lebledparle.com/sport/1106844-officiel-les-lions-indomptables-changent-de-maillot-puma-s-en-va