Sonchiriya review rusuh

[Social_share_button]

Sonchiriya tiasa cuti anjeun balik deui kana gunfights sareng gunshots nyaring. Najan kitu, lapisan emosi film anu matak lega.

Drama Dacoit Sonchiriya hirup jengalang-ekspektasi dijieun tina trailer na. Pilem Abhishek Chaubey mangrupakeun atah, wangkongan sareng kejam. Trta ngabasmi geng bandits ti Chambal anu ngaji ti pulisi. Naha aranjeunna ngatur suksés atanapi succumb kana pélor ti lalaki ngahiji, naon anu pilem ieu sadayana ngeunaan.

Manoj Bajpayee sareng Ashutosh Rana nyangking pangalaman berkas rongkah pikeun karakter maranéhanana, tapi kuring ngarasa bakat na tetep saeutik teuing. Ngalepatkeun eta dina waktos layar kawates maranéhanana. Ranvir Shorey sareng Mahesh Balraj nawiskeun anu pangalusna. Tapi dina titik tinggi éta Sushant Singh Rajput anu cocog pikeun peran dacoit ka T.

Sonchiriya tiasa cuti anjeun balik deui kana gunfights sareng gunshots nyaring. Najan kitu, lapisan emosi film anu matak lega. Bhumi Pednekar sigana ngawasa karakter de-glam, désa. Gemblengna, éta nonton alus pikeun jalma anu sumpah ku carita hinterland katurunan.

sumber: https://indianexpress.com/article/entertainment/bollywood/sonchiraiya-quick-review-5605980/