Ténis: Nadal sanggeus, Kyrgios ieu ditawarkeun Wawrinka di Acapulco

[Social_share_button]

Nick kyrgios belah on: Australia, anu ngéléhkeun Rafael Nadal di 2e péngkolan, geus mumpuni pikeun semifinal tina turnamén ATP na Acapulco dominan Kemis, Swiss Stans Wawrinka sanggeus kaulinan kasar.

Kyrgios, pamuter global 72e, pencét di set kahiji sanggeus ragrag hiji, geus dilawan urut Tien Juara Roland Garros jeung whistles publik meunang di tilu sét 7-5, 6-7 (3 / 7) , 6-4 na dua satengah jam. Ieu, sanggeus hiji kasuksésan pajeulit saméméh Nadal 3-6, 7-6 (7 / 2), 7-6 (8 / 6).

Salajengna péngkolan Kyrgios nyanghareupan Tien Juara cocok antara Amérika John Isner sarta Australia John Millman.

sumber: https://www.france24.com/fr/20190301-tennis-apres-nadal-kyrgios-soffre-wawrinka-a-acapulco