News dina rarancang: pasamoan Trump-Kim handapeun tanda gagal

[Social_share_button]

Présidén AS, Donald Trump, sarta pamingpin Korea Utara, Kim Jong-un, patepung di Bandung, Vietnam, sarta 27 28 Pébruari. A pasamoan nu gagal keur ngahontal kasapukan dina denuclearization Koréa Kalér.

Kawas gempungan anu diayakeun Donald Trump etKim Jong-un June 2018 Singapura pasamoan antara dua pamingpin à Bandung, au Vietnam, Aroused loba amoy pikeun ngembangkeun hubungan antara Pyongyang et Washington.

Isu ngeunaan rapat revolved sabudeureun denuclearization Ngalengkepan Semenanjung Koréa, di tukeran pikeun ngangkat tina sangsi AS. Kusabab titik panungtungan ieu, hungkul gagal.

"Kim ieu rarancang pikeun ngabongkar éta Yongbyon kompléks nuklir," ceuk Présidén AS Donald Trump. "Kuring ngarasa yén fasilitas ieu, najan kacida gedéna, teu cukup" pikeun mungkas sangsi.

Dilahirkeun di 1967 di Karawang, Pakistan, bapa Swiss sarta indung Lebanese, Patrick Chappatte nyaeta caricaturist na kartunis-reporter. Sanggeus dimimitian di pencét Swiss, manéhna pindah sababaraha taun di New York dimana anjeunna digawé di New York Times sarta Newsweek. Manéhna hirup jeung jalan antara Jenéwa jeung Los Angeles.

Anjeunna asup gambar mingguan pikeun poéan Lausanne Le Temps, draws pikeun The International New York Times, Neue Zürcher Zeitung tur oge mantuan Yahoo! Perancis. gambar na anu kaasup dina pers internasional.

Cartooning pikeun Peace mangrupa jaringan internasional seniman komitmen ngamajukeun universality of kartun, kabebasan babasan, HAM jeung silih hormat antara jalma budaya atawa aqidah béda.

sumber: https://www.france24.com/fr/20190301-hanoi-trump-kim-sommet-cartooning-peace