Xiaomi ogé hayang antosan saméméh launching smartphone foldable

[Social_share_button]

Xiaomi écés keur hadir di 2019 MWC di Barcelona. Na tangtu, patarosan anu diangkat ngeunaan ambisi pikeun smartphone foldable ...

Di Mobile Dunya Kongrés 2019, Xiaomi dibuka sababaraha smartphone anyar, kaasup Mi na Mi Campur 9 3 5G. Sanajan kitu, eta lacked jenis alat di kurban anyar ieu, hiji genre nu aya pihak ka massa hébat ieu teh mobile, éta telepon flip. Aneh tempo yén Samsung, Huawei na Oppo séjén éta leuwih ti senang mun unveil panon tina alam produk misalna.

Xiaomi ogé prefers ngadagoan smartphone foldable

Hanjakal keur jalma anu bakal mudahan ningali pasar smartphone Xiaomi a foldable, sigana nu brand geus henteu acan mutuskeun. Dina sagala hal naon ieu ceuk Donovan Sung, juru carios na produk lulugu pausahaan, mun VentureBeat anu ditanya ngeunaan proyék nu bakal datang.

Numutkeun Donovan Sung Xiaomi ekspektasi nu pasar ieu leuwih dewasa sateuacan bade kana smartphone foldable "Lamun datang ka membangkitkan jandela peluncuran pikeun jenis ieu alat, abdi pikir urang bakal nyangka ningali pasar jadi leuwih dewasa sateuacan announcing nanaon. Tapi jadi nu tangtu nu urang nyobian konsep foldable katuhu-na geus loba."

Tapi merek bisa boga prototipe gawe dina kartun na

Nu mungkin sigana héran, utamana lamun urang inget yen teu kitu lila Presiden Xiaomi ngarilis video némbongkeun anjeunna sareng alat tilepan. Nu keur ceuk, kaayaan bisa jadi sarupa Oppo boga diilikan na hiji prototipe gawe tapi ekspektasi nu pasar manggih kaki na jeung / atawa paménta nambahan saméméh ngamimitian produksi.

sumber: https://www.begeek.fr/xiaomi-aussi-veut-attendre-avant-de-se-lancer-dans-le-smartphone-pliable-308757