Concorde mun 50 taun, anu "kapal terbang paling geulis di dunya" anu masih ngimpi

[Social_share_button]

2 March 1969, anu Concorde nyiptakeun hiber kahijina. Lima puluh warsih saterusna, "manuk bodas badag" ngeureunkeun sailing, tapi éta tetep ngimpi ngeunaan pencinta hawa.

« Dina bulan Agustus 2003, ngan sababaraha minggu saatos ngeureunkeun penerbangan, kuring ngalaman kasempetan sareng kabagjaan papanggih André Turcat. Abdi émut sadayana sadayana abdi "Nyebutkeun gumbira pisan Louis Paulus, Presiden ti pergaulan Cap Avenir Concorde. Frenchman André Turcat nya éta 1969 pilot munggaran ngeunaan "pesawat anu paling geulis di sadunya", hiji mesin méter 62 panjang anu henteu gaduh anggaran anu hébat. " Abdi gélo asih pesawat ieu "Nyebutkeun Marc Filou, kapala rencang dina Air France.

Ieu cukup keur murag asih, sabab nepi ka poé ieu Concorde mangrupakeun prowess téhnologis legendaris: a pesawat supersonic Franco-British ngalayang di hiji luhurna diantara 16 000 na 18 000 méter (dua kali leuwih luhur ti pesawat séjén), éta pesawat sipil mimiti waktu ka gaduh kadali hiber pinuh listrik jeung analog. A permata anu diperlukeun perawatan, hiji pesawat "nungtut" dina unggal hormat. Misalna insinyur hiber anu nedunan loba Mindahkeun suluh pikeun ngajaga kasaimbangan pesawat antara fase nu béda, subsonic, supersonic jsb

André Turcat, difoto di nyepeng tina Concorde, 1er Juni 1969, di Paris Air Show, di Le Bourget, deukeut Paris.STF / AFP

A pesawat unik

« Aya kitu seueur hal anu didamel beda. Kami di wates sagalana. Sarerea sadar yén kami ngalakukeun hal anu luar biasa, emut Marc Filou. Dina tiap hiber éta sigana siga anu luar biasa. »

Upami pangalaman Concorde réngsé dina 20003, sanggeus kacilakaan Gonesse di deukeut Paris (2000) tapi khususna alesan ekonomi, markisa supersonic terus. Teu aya anu parantos hilap yén dina taun 27, ngan nyandak 3h30 ka saratus panumpang ka ngahontal New York ti Paris, sadayana méwah. Leuwih ti éta, dina Air France, urang tetep nyarios ngeunaan "kulawarga Concorde". Marc Filou emut kana dinten anu ngajantenkeun démo kaamanan ngalawan panumpang anu nyanyi anjeunna, Michel Petrucciani, a biasa di Concorde sareng awak na.

Petualangan legendaris oge kusabab aya pesawat sanés Concorde nepi ka ayeuna parantos ngabalikan deui cara ngungkulan ieu. " Pikeun ngawujudkeun laju anu Concorde, nyaritakeun ka lulugu rencang kabin, kaptén Dengdekkeun pesawat pikeun ningalikeun urang pesawat "normal" anu ngarobih sapertos urang ka New York. Di waktu kami ningali kami, kami katingali seueur reujeung, kami ogé gancang, dina laju bullet tina bedil dina panginten tong. Aboutta ngeunaan 2 240 km / jam ...

A British Airways Concorde pareum ti London kanggo hiber panungtungan na dina Nopémber 26 2003.AFP Soto / Carl Souza

Carita pikeun miara

« Dinten ieu, urang ngabagéakeun anak incu di jalma anu lahir Concorde ", Gening Louis Paulus. Di musium Cape Future Concorde ti Toulouse, anu genesis tina petualangan kakeunaan, kaasup sawatara bagian pesawat 160 mimitian ti gear badarat payun ka handap bagian parantosan. Sareng Louis Paulus inget: " Hiji poé kuring nanya ka budak lima taun lamun anjeunna terang ka Concorde. Anjeunna ngawartosan: "Ata pesawat anu nunjuk di hareup sarta kagungan jarum dina ahir."

Supersonis memang teu dihampur pisan dina sababaraha hormat, tapi éta saluhureun luhur pesawat komersial anu aya dina bentuk, jangjang délta triangular sareng irung nunjuk. " Anjeunna kagungan irung goyang, ngécéskeun Marc Filou. A irung jeung kipas kaca hiji ieu disebutna visor nu. Taxiing, takeoff jeung badarat, irung ieu jadi lila dibandingkeun jeung kabina yén, lamun ditinggalkeun irung di penyuluhan pesawat, anu pilots bisa teu ningali nanaon luar. Ku kituna aya sistem anu diwangun ku irung na ngagulung ka handap. »

Concorde éta hiji sateuacanna téhnologis luar biasa nu eta masih nyebutkeun dinten kompetisi poverty antara Airbus sarta Boeing. The legend Concorde nyaéta sarupaning nu loba asosiasi keur ngahargaan na geus mecenghul ti taun 2000. 50e ultah Nya sohor sakuliah Perancis, tapi ogé di Inggris, Jerman sarta malah Amérika Serikat. Salaku dipedar ku presiden Cape Future Concorde, mitos teu merta datangna ti jalma anu geus ngumbara numpak teh supersonic (a Paris-New York di 1990 taun 4570 euro ongkos), anjeunna sumping sadayana a jalma nu geus ngimpi na nu luyu pesawat éta. Éta ngan saukur bangga a.


→ Ka dicatet : Museum Air jeung Spasi ngagungkeun Concorde

Concorde F-WTSS prototipe nu flew pikeun kahiji kalina dina 1969, sarta Concorde F-BTSD Sierra Delta anu kakeunaan Museum of Air jeung Spasi sarta diaksés nepi datang jeung 2 3 pikeun Maret 50 ngagungkeun ulang tina hiber munggaran. Dipandu tur, paméran, ceramah, simulators, tapi ogé pilem kuis: datang relive nu Concorde pikeun legenda sabtu minggu luar biasa.

sumber: http://www.rfi.fr/france/20190301-concorde-50-ans-plus-bel-avion-monde-toujours-rever