Kamerun / Awards sakola sekundér: SMA teknis dina panungtungan ranking Bahouan Kulon

[Social_share_button]
Murid ti kuliah Jean Tabi (c) DR

Ieu ngawengku nu 1201e posisi kalayan laju kasuksésan 8,57%.

Numutkeun klasifikasi Dewan Bachelor of Kamerun (Obc), nu Téknis Sakola Luhur Bahouan di wewengkon barat teh panungtungan ti sakola. Sedengkeun College Jean Tabi tetep kahiji kalayan laju kasuksésan 100% sakumaha 2017.

Sakola umum ulah nempatan posisi alus. Dina ranking of Obc, waktu nu diperlukeun 12 tempat pikeun manggihan heula sadaya: kana tatanén SMK teknis SMA Yabassi di wewengkon Littoral, anu boga laju kasuksésan 88,61%. Menengah Djeu mun Fongo-Tongo dina Wewengkon Kulon ieu rengking 17eSMA Apouh 22eAnu sahiji Bépanda nyaeta 25e. Dina luhureun éta 30 1201 sakola ranking, aya ukur 5 lembaga sektor publik.

Maranéhanana jawab laporan Obc yén kriteria pikeun digolongkeun téh diantarana nu ngadegna teh kudu disatujuan ku Kamentrian Atikan sekundér, milik ka tingkat atikan dina masyarakat, swasta sekuler atawa agama swasta sarta geus miboga sahenteuna 60 caleg di pamariksaan diayakeun.

Ku Editor anu

sumber: https://actucameroun.com/2019/03/01/cameroun-palmares-des-lycees-et-colleges-le-lycee-technique-de-bahouan-a-louest-dernier-du-classement/