Kongo - Brazzaville: Agénsi Pangalihbasa LPM konsultan recruits 30 6 auxiliaries jeung pengawas ka aktivitas Inok jeung tampilan

[Social_share_button]

The LPM agénsi konsultan recruiting atas nama hiji klien 30 6 Auxiliaries jeung pembina pikeun aktivitas Inok jeung tampilan dina Brazzaville na Pointe-Noire. Propil ditéang: Copélna Bac, kontak gampang, kabugaran fisik alus, HF-24 35ans,

Panawaran ku dikirim CV dina fabrice.ebembo@lpmconsulting.fr atanapi leupaskeun CV anjeun di 1628 Avenue 3 Martyrs eureun gas Daddy (Batignolles)

Kontak 069060300 / 064632264 / 064661277

Panungtungan waktu dina Minggu, March 03 2019 mun 20h00

sumber: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2112483538848243&set=gm.1750313991779635&type=3&theater&ifg=1