Kongo - Brazzaville: Kami néangan saurang (e) asisten (e) Direktorat (M / F).

[Social_share_button]

AYEUNA

website : http://www.nexcom-consulting.com
sektor bisnis :
Marketing, komunikasi, media
Konsultan, auditing, akuntansi
jasa lianna
kasempetan pagawean : Tempo sadaya pasipatan urang
NEXCOM konsultan specializes di statistik, survey pamadegan sarta studi ékonomi ogé ... maca leuwih

Wincik pengumuman THE

Diajukeun posisi: asisten (e) arah (H / F)Kami néangan saurang (an) Asisten (e) Direktorat (M / F).

misi:

  • Ngabagéakeun sémah dina agénsi;
  • Prepares rapat;
  • Tumuwuh dokumén (nawaran, invoices ...)
  • Fiat phoning;
  • Réngsé ngawaskeun administrasi.
Profil ditéang keur posisi: asisten (e) manajemén (M / F)

  • Gelar 2 / 3;
  • Pangalaman 02 taun;
  • Ngawasaan Pek Kantor;
  • Béntés Inggris, praktekna Mandarin mangrupakeun tambah;
  • Kualifikasi: dinamis, kaahlian interpersonal alus, rasa kawijaksanaan, alus presentasi.
Kriteria pengumuman keur posisi: asisten (e) manajemén (M / F)
pagawean :
Sekretariat, assistantships
sektor bisnis :
Konsultan, auditing, akuntansi
Marketing, komunikasi, media
jasa lianna
Jenis Kontrak :
panggung
daerah :
Brazzaville
Ville : Brazzaville
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 2
Jumlah posisi (s) : 1

sumber: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/assistante-direction-h-f-458258?utm_campaign=google_jobs_apply&utm_source=google_jobs_apply&utm_medium=organic