Drama di Douala: anjeunna kidnaps sarta maéhan misan na 5 taun

[Social_share_button]

Lalaki ngora (kénca) hayang janten jumlah 500 000 F nyulik misan ngora-Na (katuhu). A rencana nu hanjakalna tos ka tragedi. Lebledparle.com nawarkeun dongeng Julio Khazanah Tanon.

Lalaki ngora jeung ganteng na - DR

The Lionel saeutik, dihijikeun suku, leungeun ogé sungut bandaged, awak beuteung na bau niatna dina waktu sumur ékstraksi ku patugas pemadam kebakaran ieu Jumaah Maret 1 mun Bekoko gantina cenah Yato. riungan di kaributan.

The kidnapper, lalaki ngora di gambar teh, Frank Ndassi, Mamang ti Lionel saeutik ngalaman acan dipaké pikeun maénkeun atawa malah leumpang sabudeureun kalawan misan na tanpa salah teu serius di ragu.

Dina malem Minggu Pébruari 24, ll'enfant geus leungit gantina cenah EKOMITÉ mun Bonaberi.

nini nyita barang ti 3 Penyelidik Brigade di Douala isukan .Ceux salah dipingpin ku Panglima Jean Marie KOUM, buka for keur leumpang ka lingkungan nu. Saatos sababaraha émbaran, paman anu heckled salaku jumlah tersangka salah opat poé engké. Samentara éta, manéhna hasil panalungtikan kalawan sesa kulawarga saperti lamun euweuh kungsi kajadian. anak Samentara ieu sequestered dina tegalan anu caket dieu ditinggalkeun karir Dangote. Ti Senén mun Salasa, anak bakal cuk tur nyerah jurig kitu.

kidnapper bakal leungit kontrol kaayaan jeung iklas awak nya anyar dina ngeunaan 18 m ogé. Anjeunna masih bakal nelepon sobat dina telepon, ngarobah voices jeung nanya 500 sarébu Mekah tina FCFA.

kulawarga bakal ménta tanda hirup Lionel, tapi nanaon. algojo bakal ngahurungkeun jalma kana Bourique, sanajan meunangkeun éta anak saré .But kulawarga bakal nyangka éta musibah. Mimitina nyanghareupan penyidik, anjeunna denounced accomplices imajinér na .But sanggeus investigations, éta didirikan yen lalaki nu geus alone.The ajag lone geus burit bar jeung ponders sidang awaiting nasib na. Awak Lionel saeutik ieu ngaku kana morgue handapeun kaadilan Bonassama. Hiji pamarikasan mayit keur neangan sebab matina bakal mantuan mun hadé ngarti kaayaan sabenerna pupusna saeutik Lionel.

Dina dulur kabupaten anu ngajempolan jeung miwarang yen kaadilan Allah geus manifested.

sumber: https://www.lebledparle.com/societe/1106863-drame-a-douala-il-kidnappe-et-tue-son-cousin-de-5-ans