Lalaki Utd tatu Krisis Deepens sakumaha Sanchez kapaksa kaluar tina kaulinan

[Social_share_button]

Krisis anu ngarugikeun Manchester United ayeuna katingali ku karasa saé sanggeus Alexis Sanchez dipaksa off meunang 3-2 deui ngaliwatan Southampton di Old Trafford.

Ole Gunner Solskjaer parantos dugi ti pilihan-jaman anu dipencét ku Anthony Martial, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Juan Mata, Ander Hererra, Antonio Valencia, Phil Jones, sareng Matteo Darmian disetel ka gabung aranjeunna dina méja. Chilean internasional bentrok kalayan saekna Southampton Jan Bednarek sarta nyambung lempeng ka pasir, nampi pengobatan dina lapangan sateuacan hobbling off - Tujuanana Serikat pikeun ngonfirmasi takwa anu awon di fans.

Nyarios ka malem Standar saenggeus meunangna, Solskjaer ngaku anjeunna sieun sieun bisa ngaruksak ligament sareng ngungkabkeun ka klubna bakal ngajantenkeun pamekangan Minggu. Anjeunna ngadawuh: "Kami baris ngalakonan scan anu isukan. Simkuring pikir eta tiasa janten ligamén. Muga teu bakal goréng teuing. "

Milarian parantos diluarkeun kana karusakan ligament dengkul, anu henteu saé kanggo Sanchez.

Tatu-luka ieu salaku panoragén gedé pikeun winger anu bertarang meunang kéngingna mimiti dina United 11 saprak datangna di Old Trafford dina Januari 2018. Dibikeun krisis tatu anu ayeuna, anjeunna henteu bakal sanggup ngamangpaatkeun kasempetan tur nempokeun boh manajer sareng fans naon anu sanggup.

Hanjakal, sigana sapertos anu langkung seueur tina realitas batan anu bade janten tapi langkung anu bakalan aya sababaraha hal. serius.