Dimana Pikeun Teangan The coolest désainer Afrika Online

[Social_share_button]
Pantun: boga masalah diversity. Virgil Abloh, desainer menswear Louis Vuitton urang, nyaeta mung lalaki katilu nyekel posisi anjog Hideung urang di hiji imah Perancis utama. The Woolmark Hadiah bergengsi, hajatan bakat fashion global diadegkeun dina 1953, ukur ngan ieu taun ouvert nepi ka aplikasi pikeun Adésainer frican. Bari kamajuan keur bodas dijieun - aya teh geus hiji Kanaékan 2.3% dina modél diversity dina fashion bulan saprak taun ka tukang - aya kénéh cara lila balik.
Hiji brand pilari ka sorotan voices kirang well-digambarkeun (jeung visions) aya dina fashion industri Afrika. Diadegkeun ku Nisha Kanabar, saha ti Dar es Salaam, Tanzania, jeung Géorgia Bobley, pituin New Yorker, ramatloka nu tindakan minangka platform pikeun nyambung désainer Afrika kalawan panongton global. Kalawan sagalana ti biografi jeung wincik kontak kasampak buku na Tumbu shoppable, Industri
Afrika sarwa merek hailing ti nagara 23, ngawengku siap-to-maké, asesoris, footwear sarta perhiasan. Refinery29 bray up kalawan Nisha jeung Géorgia ngeunaan warung hiji-eureun Maranéhna keur ngarah jeung munculna fashion bakat Afrika, anu merek kami shoulds jadi Nambahan ka wardrobes urang ayeuna, sareng kumaha diversity bisa hadé digambarkeun dina industri fashion global.
Hei Nisha jeung Géorgia! Anjeun duanana-geus careers impressive - Ngabejaan ka kuring kumaha anjeun mimiti patepung?
Urang patepung di Dubai tilu taun ka tukang. Kami Boh digawé pikeun qui parusahaan media digital, wanoh, diterbitkeun Style.com/Arabia PopSugar sarta Wétan Tengah. Nalika urang patepung Géorgia dipindahkeun ti New York ka Dubai pikeun mantuan peluncuran PopSugar Wétan Tengah, sarta Nisha Ieu helming partnerships bisnis entre Boh judul.