Kelir caang

[Social_share_button]

Wilujeng sumping di usum kapercayaan warna. Summer mangrupakeun usum kabebasan jeung éksplorasi. Ieu waktu pikeun némbongkeun kelir leres anjeun, warni tur bade mangrupakeun jalan sampurna pikeun nganyatakeun éta. desainer fashion Afrika Selatan, James Moroeng, nyebutkeun nu girlier, anu hadé musim ieu. "Nabrak up roman jeung teu jadi sieun kelir caang. Summer ngidinan Anjeun pikeun maénkeun kalayan warna ". Tapi, anjeunna warns Éta outfits Kadangkala warni anu tricky kana gaya. Moroeng nyebutkeun éta gampang pikeun batu trend ieu lamun lengket padet tur nyieun blok warna aman.

Desainer, Loubna Ayouche Combalat, ditambahkeun aussi Éta kelir campuran-na-cocok jeung warna-meungpeuk pasti bakal masihan Anjeun glow Éta. Combalat nyebutkeun kami henteu kudu maén deui aman jeung kelir kandel. "Ti pinks taméng, greens bangkong, beureum, yellows cahaya panonpoe jeung jeruk zesty. Hijina pamaréntahan styling lamun datang ka ngagem warna pikeun 2017 nyaeta kavling eta. Jeruk jeung biru caang? Yakin! Pink sarta wungu? Balik pikeun eta! Langit bulao jeung Scarlet, anjeun pasti bakal ngahurungkeun huluna jeung kelir tesis ". Xuping jeung beureum anu kelir urang nu tradisional ngawartoskeun tetep misah. Sanajan kitu, désainer fashion di SA Pantun Minggu hal teu maénkeun éta aman jeung trend ieu.