Adela Christian Bach Bottino: alm Antonia Guerra Vidal Beltran / Raquel altamira

[Social_share_button]

Adela Christian Bach BottinoDipikawanoh salaku Christian Bach, Est une awewe nu ngalalajoaneun Argéntina naturalized Méksiko dilahirkeun di 9 Mei 1959 à Buenos Aires Argéntina jeung maot 26 février 2019 à Méksiko (Méksiko)

Manehna oge a pangacara tur ahli dina hukum kamanusaan internasional jeung digawé di kerjasama internasional.

Christian Bach (aktris)

Adela Christian Bach BottinoDipikawanoh salaku Christian Bach, Est une awewe nu ngalalajoaneun Argéntina naturalized Méksiko dilahirkeun di 9 Mei 1959 à Buenos Aires Argéntina jeung maot 26 février 2019 à Méksiko (Méksiko)1.

Manehna oge a pangacara tur ahli dina hukum kamanusaan internasional jeung digawé di kerjasama internasional.

Biographie

Sanggeus meunangkeun gelar pangacara a, Christian Bach babagi Méksiko jadi saurang aktris sarta mimiti dipikawanoh ku aktor, diréktur jeung produser film jeung televisi Ernesto Alonso (S). Manehna mimiti digawé di Productions leutik sarta film, meunang peran leutik di 1979 Los Ricos También LloranNa opat warsih saterusna peran ngarah di Bodas de odio. Dina 1986 manehna nyepeng peran gabungan keur Humberto Zurita dina film Sangre Pura (S). Taun anu sarua, manéhna nikah anjeunna. Sapuluh taun ka hareup, Zurita-Bach sababaraha mutuskeun pikeun nyieun parusahaan produksi sorangan producciones Zuba jeung ninggalkeun Televisa mun manfaat TV Azteca. Dua warsih saterusna, maranéhna ngahasilkeun dua telenovelas, nu Chacala et Azul saayana (S), A produksi nu maén Barbara Mori et Mauricio Ochmann.

Sanggeus salapan taun henteuna, Christian Bach mulih deui ka TV Azteca mana baé dirékam telenovela nu robadas Vidas barengan Carla Hernández (S) et Andrés Palacios (S)Dimana manehna muterkeun peran María Julia Fernández Vidal.

Dina 2013, éta pas TelemundoDimana manehna diarahkeun telenovela nu La patrona, avec Aracely Arámbula et Jorge Luis Pila. Dina 2014, éta mangrupakeun bagéan tina telenovela nu La impostora kalayan putrana Sebastian Zurita (S) et Lisette Morelos.

tilar dunya

Christian Bach maot dina 26 février 2019 ditewak engapan sarta handap gering lila, tapi baraya na kaluar tina hormat keur privasi of aktris, bakal ngembarkeun ka warta yén 1er Maret 2019

hirup pribadi

Christian Bach ieu nikah aktor Méksiko Humberto Zurita kalayan saha manehna kagungan dua putra: Sebastian Zurita sarta Emiliano Zurita.

Filmography

pilem panjang

· 2013 : kuring hayang tiAntonio Zavala Kugler

telenovelas

· 1979-1980 : Los Ricos También Lloran

· 1982 : El nyoreang nunca muere

· 1983-1984 : Bodas de odio

· 1997-1998 : nu Chacala

· 2010 : robadas Vidas

· 2013 : La patrona (Telemundo): Antonia Guerra Vidal Beltran

· 2014 : La impostora (Telemundo): Raquel altamira

Sumber: https://fr.wikipedia.org/wiki/Christian_Bach_(actrice)