Udud gencatan patempuran: naha awéwé téh kirang sukses ti lalaki?

[Social_share_button]

Quitting kadang tangtangan hésé ngahontal duanana kecanduan miboga éfék kuat.

Nyanghareupan gencatan patempuran roko, awéwé jeung lalaki teu boga Chances sarua sukses. Alesan:

National Institute of penyalahgunaan narkoba, AS, percaya yén awéwé 31% kasempetan kirang tina hasil quitting roko ti lalaki.

nalungtik ieu dipigawé kalayan jalma 177 fuming anu peneliti geus ditémbongkeun runtuyan gambar salila dua minggu.

Awéwé kudu leuwih stress

Analisis réaksi perokok jeung perokok nyanghareupan Gambar ieu nunjukeun yen Perokok gaduh leuwih stress, émosi langkung négatip jeung mun haseup a roko panggedena sanggeus nempo gambar stres ti lalaki.

Memang awéwé haseup beuki basa aranjeunna keur stressed ti lalaki sarta kasempetan 31% handap mangrupa suksés gencatan patempuran roko, ogé sipatna kirang responsif kana ngagantian nikotin.

Taya deui rokok smoked dina sapoé

Si awéwé udud beuki di respon kana stress, Disadiakeun maranéhna teu ngaroko langkung salila poé ti lalaki. Kantun, stress ngajadikeun roko baheula.