Proyék nawiskeun Pikeun panggero puseur

[Social_share_button]

gambaran

Travail en freelance à partir de votre ordinateur portable

  • Wewengkon: Basisir
  • Kota: Douala
  • Nom entreprise ou personne: Global call center
  • Jenis kontrak: Freelance
  • Studi tingkatan: BAC
  • Pangalaman: Euweuh
  • Jumlah posisi sadia: 100
  • Âge: 18 -35
  • Génder: No pangajén
  • Date limite: 23mars
  • Gaji: 90000
  • Telepon: 656404760
  • E-mail: Franckcedricstephane@yahoo.fr
Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!