Celine Dion éta tina prety seksi; nu métamorfosis nu hariwang.

[Social_share_button]

Dina 49, manéhna geus robah. Sataun satengah sanggeus pupusna Rene Angelil, Celine Dion muncul dina panangan teh penari ngora Pepe Muñoz, maké baju trendi tur seksi, ngalaksanakeun di panggung koreografi ultrahot, mun shock sababaraha fans. Tapi naon anu bakal kajadian manéhna? jawaban jeung analis Samuel Lepastier.

Manehna nyawa A REVIVAL REAL

Sanajan kasuksésan waras na, ayana penyanyi ieu teu gampang. Ti kanker munggaran Rene ceuk dina 1999, manéhna geus terus hirup kalawan kasakit, ngarojong salaki ieu tercinta dugi moments panungtungan na (January 2016). Logika ayeuna manehna weruh hiji momen pembebasan. "Ieu normal jeung cageur pikeun meunangkeun deui kabagjaan hirup sanggeus pupusna relatif a, tatan Samuel Lepastier. Éta ngan saukur hartina urang ulah milu sedih, periode nu biasana nyokot sataun. duka ieu sok leuwih gancang eta dimimitian sateuacan maot, dina kasus jalma nalangsara ti alatan kasakit panjang. "Jeung Celine kungsi aya rumaja: dina yuswa 13 taun, manéhna ieu nempo ku René na embarked on karir Stakhanovite. Éta moal alam yén Aisyah nyoba nyekel nonoman éta pernah bener cicing?

Tarung agonizing katiisan IT

ibu jahat disebutkeun yen krisis lima puluh stinker behaving kawas cougar liar. Ieu kudu ngomong yén isolasi kedah beuratna anjeunna. Pikeun leuwih tilu puluh taun, manéhna relied on René, salakina, mentor nya. Jeung ayeuna batal ... "Salah sahiji fitur nu keuna tunggara anu keur ngarasa ditinggalkeun, nyebutkeun analis anu. Na, sering, dina cinta anu ieu dipaké ngiles ditransferkeun ka batur. "Urang ngarti hadé éta nu kabukti eagerly mun kembar nya Eddy jeung Nelson (pas 7 taun), jeung saha manehna saré dina ranjang badag na (nu shrinks sugan moal satuju ...) mun Pepe Muñoz, anu reassures nya jeung kagoda. jeung luhur mun Rene-nalangsa, putra nya 16 taunGeus kitu dewasa. Geus manehna moal ditembongkeun hayang nu janten manajer na? Troubling.

IT ngoperasikeun revolusi pamasaran

Celine teu robah ukur papakéan. Manehna oge thanked manajer dirina Aldo Giampaolo, mutuskeun nyandak kadali karirna. Manehna ayeuna pilih kabeh nu prihatin. penyanyi geus hired Xuping jeung Sia, dua béntang nu grafik, nulis tabung nya anu dina hawa. Tujuan: renew repertoire anak, wartosan panongton ngora, cicing di balapan anu. Dina sirah. Hal ieu mindeng ngomong yén Celine éta hal René. Tapi ngabuktikeun hiji awewe nu balantik formidable. "Lolobana, saatosna a, urang nangtukeun jalma leungit, waktu nu diperlukeun fitur tina karakter na mun teu ngagem dina diri, nyebutkeun Samuel Lepastier. Contona, urang bakal neruskeun kagiatan maot nyandak leuwih, tetep eta hirup. "Jeung lamun vitalitas renewed of Celine Dion nya éta upeti pangalusna manehna bisa ngalakukeun ka René?

Sumber: http://www.elle.fr/People/La-vie-des-people/News/Celine-Dion-mais-que-lui-arrive-t-il-3534914

Di Grand Palais, Celine Dion dijieun penampilan kahijina tina Pantun Minggu keur parade Alexandre Vauthier Haute Couture Spring-Summer 2019 barengan Chiara Ferragni Iris Mittenaere atanapi Kristina Bazan.

Sumber: Ny curb

Celine Dion radikal robah sirah na boldness bayaran

Celine Dion femme fatale