Kumaha carana ngurangan manteng tanda dina breasts alami?

[Social_share_button]

The breasts meureun salah sahiji bagian anu paling tercinta awak. Anjeunna ngiring dina kageulisan jeung identitas feminin kalayan méré kapercayaan. Sanajan aranjeunna oge sénsitip sarta kapangaruhan ku masalah kawas nonjol purplish atawa pérak garis therein tanda manteng dina breasts bisa uing diri diri anjeun sarta make overtly timer sadar.

tanda manteng dina breasts: ngabalukarkeun

Sababaraha faktor nu jawab penampilan manteng tanda dina breasts:

  • La beger: Pikeun katresna (alatan ngarobah hormon jeung tumuwuhna gancang tina breasts);
  • Kurangna hidrasi;
  • Saatos enlargement payudara;
  • faktor turunan (mun awéwé séjén dina kulawarga anjeun condong jadi dilabélan kawas nu);
  • Leungitna atawa gain beurat gancang (ogé alatan éta manjang kulit).
  • Jsb ...

Endog bodas

Endog bodas téh beunghar vitamin A, protéin jeung kolagén, nu gawe bareng dina perbaikan sarta penyembuhan kulit. Protéin dina bodas endog bisa mantuan baranahan kulit bari kolagén mantuan pikeun ngurangan penampilan manteng tanda. Sedengkeun pikeun vitamin A, éta alus teuing pikeun promosi élastisitas kulit. Sajaba ti éta, bodas endog oge beunghar asam amino nu balikkeun penampilan kulit youthful tur mulus.

Metoda 1:

ngéléhkeun bodas endog dugi janten lemes. Maké bal kapas, nerapkeun bodas endog on manteng Anjeun tanda. Ngumbah wewengkon kapangaruhan maké cai sanggeus lima belas menit tur garing. Paké perlakuan ieu dua kali saminggu.

Metoda 2:

Campur dua bule endog dugi maranehna jadi lemes. Lajeng aduk di minyak zaitun sareng spatula sarta campur ogé.

Ngawitan nerapkeun campuran ieu ka wewengkon masalah anjeun bari massaging gently.
Sanggeus éta, nyeuseuh wewengkon diperlakukeun sanggeus sapuluh menit.
Jieun prosés nu rutin pikeun ngurangan manteng tanda gancang.

Lidah Vera gél

Lidah buaya ngandung antioksidan anu merangsang produksi kolagén kulit anjeun, ngaronjatkeun élastisitas na.

Kabéh geus maneh mun nyiapkeun ubar ieu nyampur dua sendok minyak zaitun sareng séndok tina gél lidah buaya jeung nerapkeun campuran ieu dina wilayah kapangaruhan unggal wengi sateuacan bade mun ranjang

  • Larapkeun hiji sendok minyak vitamin E on manteng tanda on breasts Anjeun.
  • Urut keur 15 20 dina menit pikeun minyak pikeun jadi diserep ku kulit leres.
  • Ngulang ubar ieu unggal dintenna pikeun neangan leupas tina manteng tanda dina breasts.

jeruk nipis

jeruk nipis mangrupa sumber unggulan vitamin C, nu tindakan salaku agén pemutihan sarta ngurangan manteng tanda gancang.

Nyiapkeun ubar ieu, anjeun perlu séndok tina jeruk nipis, hiji séndok minyak kalapa, bungkus plastik sarta anduk haneut.

Nambahkeun hiji séndok tina jeruk nipis ku séndok minyak kalapa.
Campur aranjeunna ogé mun meunang cairan semi-jelas.

  • Larapkeun cairanana on manteng tanda dina dada.
    Nutupan aréa ku bungkus plastik sarta nempatkeun hiji anduk panas luhureun keur 30 menit.
  • Cabut panutup jeung ngusap kaleuwihan minyak ulah kokotor naon on baju anjeun.
  • Larapkeun campuran ieu sateuacan bade ranjang unggal dintenna pikeun mungkas manteng tanda dina breasts.

jeruk nipis sarta gliserin

Pikeun ngurangan penampilan manteng tanda dina dada, cokot séndok tina jeruk nipis sarta campur jeung ½ séndok gliserin. Gently rub campuran dina wewengkon kapangaruhan. Ngulang proses ieu poean dugi anjeun meunang hasil nu dipikahoyong.

koko mantega

Koko mentega anu salah sahiji pangalusna remedies imah pikeun ngubaran manteng tanda dina breasts. Massaging kulit kalawan koko mentega bio promotes produksi kolagén sarta ngaronjatkeun aliran getih ka kulit, ngaronjatkeun élastisitas anak, anu dina gilirannana ngurangan manteng tanda.

Sumber: https://justefemmes.com/vergetures-seins/