The 1 7 of RUF TurboR Limited ukur 135 mil on jam

[Social_share_button]

Ruf bisa sigana panon untrained kawas perjangjian imah has nambahkeun hiji touch tambahan. Jenis masarakat nu di jajahan Déwan Porsche bakal tuang katingal disdainful, lamun éta nu presentasi PowerPoint pinuh hiburan sarta Kecap Art of 90 taun aggressively.

Pausahaan Jerman anu jadi incredibly kompeten dina masalah jeung ditambahkeun lamun a dimensi anyar pikeun séri Porsche 911 eta geus jum'atan dianggap produsén bebas. katuhu ieu dibales dina 1981 sarta geura-giru sanggeus, AS diwenangkeun anjeunna ka authorize Ruf ongkos mobil na di Amérika Kalér. The Konéng Manuk John Lamm, tina Jalan & Lagu . The Konéng Manuk éta hiji 930 Turbo, tapi dibere gelombang kawentar wand Ruf. hasilna: produksi panggancangna dina mobil di dunya. The Konéng Manuk éta sangkan gancang (speed luhureun 213 km / h) nu ukur McLaren F1 meunang judul di 1993.

Teu mung Manuk Konéng nu pindah najan ieu TurboR Limited meureun salah sahiji anu pang ditéang sanggeus Rufs kiwari. . parusahaan geus salawasna meuli Porsche cangkang awakna bari manéhna dina hambalan "Awak di White" di pabrik. Dina istilah basajan, cangkang nu diwangun dina istilah struktur, tapi nanaon sejenna. Bagian bodas tina istilah ngarujuk kana hiji Primer dilarapkeun siap jadi dicét.

Dina ahir 90 taun, Ruf geus meuli tujuh amplop Turbo 993 ngan di tungtung produksi tina 911 hawa-tiis panungtungan. Ronjatan ka iket ngaleuwihan 490 kuda mimitina diajukeun jeung motor 620 stunning CV ieu ditawarkeun ngaliwatan mesin Porsche Palasik. Sakali réngsé, mesin hawa-tiis ieu nya éta pangkuatna kantos dihasilkeun.

Conto ditémbongkeun di dieu mangrupakeun salah sahiji kasus jarang industri ngahasilkeun tujuh mobil na sabenerna kahiji. Ieu ieu dikirimkeun ka boga kahijina na ukur di ahir 2017 na nembe payu keur $ 1 000 000.

Nuturkeun kana MSN autos Facebook et Twitter

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.msn.com/en-us/autos/enthusiasts/the-1-of-7-ruf-turbor-limited-has-just-135-miles-on-the-clock/ar-BBUpbe5