Lalaki richest Malaysia rada kirang euyeub kiwari

[Social_share_button]

KUALA LUMPUR (6 Maret): Anu paling sugih di Malaysia, Robert Kuok, parantos pindah ti tempat 96th ka tempat rangking 100 jalma paling sugih di dunya di tempat 104th.

"Gula tina raja Asia" Perkiraan bersih tina Robert Kuok ayeuna 12,8 miliar dollar AS, ti 14,5 miliar dolar AS kana niléyina dina 2018, numutkeun Forbes.

Angka keseluruhan nunjukkeun panurunan bersih tina samilyar, kalayan jumlah bersih tina nilai 8,7 triliun dolar 9,1 triliun dolar AS di 2018, nandaan turunna mimiti tina kabeungharan gabungan tina milyaran-jabatan ti saprak 2016 sareng ngan panurunan kadua dina dasawarsa ka tukang.

"Dina total, 11% anggota daptar taun ka tukang, jalma 247, ngantunkeun jajaran. Forbes.

Le Malayu ngalaporkeun yén rakyat Malaysia anu paling sugih nyaéta Tan Sri Quek Leng Chan Hong Leong group, kalayan kamulyaan bersih anu diperkirakeun dina 9,4 milyar. Tan Sri Teh Hong Piow (Public Bank, 6,7 milyar USD), T. Ananda Krishnan (Astro, 6,2 milyar USD), Tan Sri Lee Shin Cheng (IOI, 5,4 milyar USD), Tan Sri Chen Keke Lip (Nagaworld, 5 milyar USD) ). ) sareng Tan Sri Lim Kok Thay (Genting, 4,4 miliar dollar AS).

Tuturkeun Tan Sri Lau Koon Cho (Hap Seng, 3,4 milyar dolar AS) sareng Kuan Kam Hon (Hartalega, 2,4 miliar dollar AS). Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary (MMC, 1,7 milyar dolar AS) sareng Tan Sri Koon Poh Keong (Press Metal, 1,7 milyar dolar AS) aya dina tempat kasapuluh.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.theedgemarkets.com/article/malaysias-richest-man-slightly-less-rich-now