Proyék nawiskeun Pikeun resepsionis (M / F)

[Social_share_button]

pedaran:

jasa Ovaris sarl 02 recruiting katresna ngora ngayakeun baki atawa stasiun BTS pikeun receptionists sarta manajer panggero pikeun kaperluan jasa na dina cities of Douala, Yaoundé na Bafoussam. Ngahudang kudu dinamis sarta bébas tina komitmen. Kirim surélék neruskeun anjeun ku email saméméh Maret 12 2019

nelpon 671896008pikeun detil kana tawaran