Panempatan pakasaban jeung staf di Kamerun

[Social_share_button]

gambaran

Service pagawean

Panempatan pakasaban jeung staf di Kamerun

Anjeun pilari pakasaban stabil?

rencanana ninggalkeun proyek Anjeun ayeuna keur pakasaban anyar?

nu nuju ngajalankeun tanpa ngabogaan pakasaban well-mayar?

anjeun boga diplomas tapi euweuh pangalaman profésional?

partnership usaha lokal urang, kami mangrupa parusahaan investasi pribadi nu dugi kiwari boga leuwih ti Investasi 200 di nagara jeung dina sub 600 sentral Afrika.

mangga gabung komunitas urang

https://wa.me/237691640945
Tel: 691640945

e-mail: serviceemploi.SA@gmail.com

  • Nami parusahaan atawa jalma: Pakasaban Service SA
  • Jenis: permanén
  • tingkat ulikan: muda 2
  • Pangalaman: RAS
  • Jumlah posisi sadia: 15
  • Umur: RAS
  • Génder: No pangajén
  • Deadline: RAS
  • Gaji: 200000
  • Telepon: 691640945
  • E-mail: serviceemploi.SA@gmail.com
  • website: http://www.emploiservice.cm
Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!