Barbie: 60 taun sarta masih jadi geulis

[Social_share_button]

Boneka anu paling éndah sareng dipuja bakal ngagaduhan 60 9 March 2019 ieu. Tapi palastik tetep tetep sakumaha geulis tur ngora. Anu tiasa kieu Barbara Millicent Roberts?

Dijieun ku Ruth sareng Elliot Handler, boneka kahiji Barbie diwakilan di Fair Toys Amérika di New York dina Maret 9 1959. Saprak harita manehna geus ngabalukarkeun sensasi ku inohong model nya sareng beungeut malaikat.

60 warsih saterusna, manéhna tetep boneka favorit awéwé tina katresna sareng anu pikaresepeun budak anu teu ragu nyandak ka Ken.

Dina layar sapertos dina showcases, BARBIE henteu mantun kompetisi anu saimbang: ditiru tapi sarua, kami diciptakeun anjeunna awéwé sarupa coklat, bodas atanapi hideung sareng malah dikenalkeun raray sareng awak pikeun némbongan saloba mungkin mun kaulinan ieu anu ngaran murni reminiscent tina jagat raya sareng "carita kasuksésan kageulisan" luar biasa.

Sakapeung dikurilingan ku dipikacinta imajinér sapertos Skipper, Stacie, Chelsea, Krissy, Todd, Tutti, Francis, Jazzie, Ken, Midge, Blaine, Allan, Raquel, boneka Barbie sadayana, sareng marengan katresna ngora sareng ngora: sateuacan, katresna ti 8 ka 10 taun anu ngabogaan fun kalawan boneka modél ieu. Dinten ieu, langkung kanggo katresna 3 ka 6 taun. Pakean anu boneka Barbie kitu mantenna kabutuhan anu umurna umurna biasana henteu gaduh éta. Fabulous sanés éta? Senang dinten lahir Barbie.