Kamerun: Mebe Ngo'o ditahan di panjara Kondengui

[Social_share_button]

Sanggeus dijagaan di Pangadilan Pidana Special, urut menteri mertahankeun Kamerun geus di kandangan di panjara utama di nagara éta.

Sabalikna naon diumumkeun rada, éta pamustunganana éta lohor 06 Maret yén urut Menteri Edgar Alain Mebe Ngo'o kasebut dibikeun ti sél na Mahkamah Pidana Special (TCS) - dimana manéhna mimitina waktos spent wengi dina dijagaan - pikeun panjara Kondengui. Urut pamaréntah ieu munggaran ngadéngé 05 na 06 nu TCS ku penyidik.

Urut menteri pertahanan éta, pikeun sababaraha minggu, subyek hiji panalungtikan kriminal pikeun embezzlement dana publik bareng jeung a ditewak imah.

Sababaraha sumber yudisial, urut pamaréntah geus malem Maret 05, di kandangan dina sél penuntut tina Special Pidana Pangadilan (TCS) tina Cameroun

Sumber: https://www.journalducameroun.com/cameroun-mebe-ngoo-garde-a-vue-au-tcs-cameroun/