Liga Champions: Leungit ... anjeunna remontada y'en séjén

[Social_share_button]

Mangsa 2 di 0 di legén kahiji, uap éta ngaleungitkeun paluncagan 8é ti Liga Champions, ngéléhkeun 3 di 1 ku Manchester United.

Ka nu sanésna,

Paris SG, ngaleungitkeun Rebo ku Manchester United, geus ngirimkeun hiji babu anyar dina sajarah laga anu luar biasa di Liga Champions sareng, sakali deui, anjeunna kasakit, sapertos Barcelona dina 2018, AC Milan di 2005 sareng Real di 2004 .

Nu pangrébalan: Paris SG Manchester United (2-0, 3-1)

Pelataran Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, nunjuk kinten samemehna saméméh di C1, "hasilna sakapeung aneh". Anjeunna kedah percanten ka gaya "anéh" pikeun miharep ka karya Mancunian: kalayan belasan pamaen luka sarta Paul Pogba ditunda, anu "Red Devils" henteu péngkolan demik dina waktos nuju Paris, anu didominasi leg kahiji ( 2-0).
Tapi didieu aya dua kasalahan Kehrer sareng Buffon sareng Lukaku anu ngagulung. Saur anjeunna ngirangan skor dina lulus tina Mbappé, anu can diwanohkeun. Kaanén wasit konsultasi VAR pikeun méré péstirisi dina patandingan ka na Kimpembe. PSG leungiteun 3-1 sareng daun Liga Champions pikeun waktu berturut-turut 3e dina final 8e. Jalmi cilaka ...

Nu teu kaduga: Roma-Barcelona (1-4, 3-0), dina 2018

Francesco Totti oge, di seri kanggo perempat final, milih Barcelona salaku lawan nya Roma. Wayahna pérangan, manéhna sadar dina bangun nu "éta bisa leuwih hadé" ... "Kami baris nyanghareupan tim pangbadagna di Éropa". Leg kahiji katuhu, saprak Barça mencetak opat gawang di kandang, pasti kalawan cukup loba kasuksésan. Tapi pamundut éta luar biasa: klub Romawi, dipimpin ku Edin Dzeko - na "Edin Garden", seneng-seneng Tim bakal salajengna poé - ngoréksi tim ti Barcelona anu, cukup cukup sugan, bakal mimiti muterkeun dina 20 menit ti tungtung pertandingan. Sunda ieu resounding na sohor sohor di jalan Roma.

Nu paling luar biasa: Barcelona-PSG (0-4, 6-1), dina 2017

"Unspeakable" headline dina poean L'Equipe sanggeus rout on March 8 2017. Paris SG geus diasupkeun sajarah salaku hijina tim pikeun titimangsa pikeun geus ngaleungitkeun ti Liga Champions sanggeus unggul ku opat gol jelas keur buka.

Pangakuan sacara démonstrasi pikeun balik, imah Unai Emery sapertos dihalangi ku tangtangan sareng pintonan Barcelona kumisna. Barca muka skor dina menit 3e sarta sanajan gawang anu mencetak ku Edinson Cavani, pariisi Parisi bakal lepas pantai dina kompetisi ka handap, sanggeus ngaku tilu gol dina tujuh menit ahir pertandingan (6-1 ). Panungtungna, ku Sergi Roberto, ngagampangkeun batu Nou di ekstasi.

Nu pangkolotna: Barcelona-Chelsea (1-3, 5-1 ap), dina 2000

Tujuh belas taun saméméhna, Barca de Rivaldo sareng Luis Figo parantos didamel léngkah anu séhat, sanaos kirang spektakuler. Anjeunna lungsur Chelsea kana Camp Nou, 5-1 saatos waktos tambahan, sanggeus kaleungitan 3-1 dina jalan ka Inggris. Kapan na, Dani Norwegia Tore André Flo anu percanten nyalametkeun The Blues kalawan mencetak gawang kamandang berharga, dina hitetan.Sapi ti Spaniard Dani mencetak gol nomer hiji sinonim pananjangan, salila Chelsea ambruk.

"Monaco-Real Madrid" (2-4, 3-1), dina 2004

Dina hiji sisi Zinedine Zidane, Ronaldo, Raul atawa Roberto Carlos. Di sisi séjén, Dado Prso, Ludovic Giuly atawa Jaroslav Plasil. Sareng di tungtung ... éta Monaco anu mana anu ka semifinal. Klub perwujudan pamimpin ieu mangrupakeun salah sahiji pakarang pangaruh tina maén bal Perancis anu kaluar ti Galactic Real Madrid. Sadaya anu langkung rongkah sapertos Madrilenia angboi leg pertama 4-2.

Tapi dugi ka tukang bubar, dulur-dulur Didier Deschamps midamel pertandingan api saprak duka ka gawang Raul: ngagulingkeun Giuly, gawang Fernando Morientes, sareng palih dieu karpet Galactics. Monaco bakal ngeureunkeun karirna gélo di ahirna, stumbling di port Jose Mourinho.

Nu panggancangna: Liverpool-AC Milan (3-3, 3 tab 2), 2005

Reallyta bener a "Remontada"? Sésana anu ayeuna dinten ieu final paling menak tina Liga Champions geus dimaénkeun dina pertandingan tunggal. Tapi dua hal tina cocok legendaris ieu kacida béda paralel janten kamungkinan. Liverpool balik deui ka kamar loker kalayan kakurangan tilu gol di papan skor: Paolo Maldini mencetak dina menit anu kahiji, Hernan Crespo ganda dina dua kali samemeh istirahat. Tapi kaptén Reds Steven Gerrard disada berontak ku ngurangan skor, Vladimir Smicer sareng Xabi Alonso tarik kaluar waktos tambahan, sareng Liverpool pamustunganana lumaku dina hukuman dina panon baseuh anu ngarojongna ka luar pisan.

Sasieut-Syarhesi