Proyék nawiskeun AND cashiers RAYONNISTES

[Social_share_button]

gambaran

peryogi radiator 02 sarta kasir kanggo supermarket aya di logpom.

  • Wewengkon: Basisir
  • Kota: Douala
  • Ngaran perusahaan atanapi Jalma: tempatna
  • Jenis: permanén
  • Studi tingkatan: lianna
  • Jumlah posisi sadia: 03
  • Génder: bikang
  • E-mail: theplace20199@gmail.com
Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!