Pangadilan Militer: Hakim dina muatan tina hal Maurice Kamto ditugaskeun ka Buea

[Social_share_button]
Maurice Kamto - poto newak

The hakim Michel Mem bakal ninggalkeun Yaoundé Militér tribunal mun gabung stasiun tugas anyar di Buea. Putusan presiden Pébruari 05 nu ngurangan tina sidang terorisme tina Julius Ayuk ridwan jeung salapan inohong secessionist lianna.

Kolonel Michel Mem geus dijieun hakim dina kasus pamingpin séparatis. Ieu sidang kadua na diganti hakim Abega Mbezoa pamajikan Eko Eko, anu alesan henteu acan elucidated, kungsi ceded korsi-Na.

Wakil Ketua tribunal Militér Yaoundé saprak Pébruari 2018, Mem Kolonel Michel ieu ogé nalungtik hakim di pangadilan éta. Tah ieu anjeunna anu diintervensi dina kasus executives senior ti Gerakan pikeun revival of Kamerun. Anjeunna geus disebut di paménta ahli hukum pertahanan, mutuskeun dina yurisdiksi of Pangadilan ieu coba sipil. Kaputusan ieu masih ditunggu.

Teu mungkin ngomong dina hadir pikeun ngaganti Kaadilan Michel Mem dina prosedur ieu. Urang nyaho, kumaha oge, anu bakal diganti dina tribunal Militér Yaoundé ku Létnan Kolonél Jacques Misse Boudoin Njone di layanan jadi jauh di Bamenda.

Sumber: HTTPS: //www.lebledparle.com/actu/politique/1106919-tribunal-militaire-le-juge-en-charge-de-l-affaire-maurice-kamto-affecte-a-buea