ios 12.1.4 ogé dieusi dua vulnerabilities dieksploitasi di alam liar

[Social_share_button]

ios 12.1.4, kaluar panungtungan wengiteu wungkul dilereskeun teh nasty bug FaceTimeupdate ogé dieusi dua vulnerabilities signifikan lianna (CVE-2019-7286 na 2019-7287-CVE).

Salaku dituduhkeun di catetan pelepasandua bug dina manajemen memori ngawenangkeun hiji aplikasi nepi ka ngaleuwihan statusna sarta kaamanan sistem sahingga compromising.

Ben Hawkes, sirah ti tim Google nu kapanggih vulnerabilities ieu, ceuk on Twitter yén maranéhanana keur dieksploitasi di alam liar. Taya jéntré éta disadiakeun ngeunaan kumaha maranéhanana dipaké na ku saha.

Éta mana tanpa nyebutkeun yen masang ios 12.1.4 téh leuwih ti dianjurkeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.igen.fr/ios/2019/02/ios-1214-aussi-comble-deux-failles-exploitees-dans-la-nature-106789