Jalma: Kylie Jenner jadi billionaire bungsu sadaya waktos!

[Social_share_button]

Tungtungna sababaraha warta alus keur Kardashian, Wanda Jalma! Salasa Maret 5 2019, majalah bergengsi Forbes dileupaskeun ranking na tina boboh AS nu kawentar. Kylie Jenner kiwari billionaire bungsu di dunya. Ngobrol deui aduh, nu timburu hiji!

The 18 Désémber Kylie Jenner éta geus di 5 nuth tempat ranking tina selebriti Amérika paling boboh bungsu! Giliran manehna meunang kami, Wanda Jalma! Ngan taun 21 (teu cacah warisan na éh) didieu éta kiwari aya di luhureun munara!

Si bungsu tina Kardashian / Jenner jelas yén tersukses diantara sadulur nya. Téh mangrupa awewe nu balantik nyata Wanda Peeps! Di sagigireun TV jeung realitas jaringan sosial nu ngadamel notoriety anak, go tuh inohong alus kalayan merek na "Kylie kosmétik". Éta ogé dijual 54,5 juta na lipsticks ka merek Ultra (ngeunaan 31 miliar francs CFA). Ieu jelas yén eh, pakaya Mangkana brand na. Weeeh nkap nu!

Handap klasifikasi ieu, béntang ti TV kanyataanana dethroned buta Digital Zuckerberg anu diasupkeun teh rankings nalika anjeunna 23 taun. Upami klasifikasi tina boboh planét, pangadeg Amazon Jeff Bezos kalawan 131 miliar (ngeunaan 76 000 miliar francs CFA) tetep kahiji saméméh Bill Gates (96,5 miliar dollar 55 000 miliar F CFA) jeung Warren Buffett (82,5 miliar dollar 47 000 miliar CFA francs); bari Donald Trump jangkung sababaraha tempat tebih schabat *.

Lajeng Wanda Peeps, teu congratulate kami Kylie Jenner ?

SNL

* The handap kelas, bangku tukang ...

Maca deui IEUH