Kanada on March 8 2019: CUPE celebrates Poé International Awewe urang

[Social_share_button]

Sakuliah nagara, anggota CUPE ilubiung dina acara masarakat ngagungkeun activism awéwé sarta reaffirm komitmen maranéhanana kana kaadilan pikeun awéwé.

Kusabab kamajuan panganyarna di Kanada, Amerika Serikat jeung di sakuliah dunya, diondang pikeun tetep waspada sarta nuluykeun pikeun merangan sagala bentuk penindasan. "Kami ningali paningkatan dina kejahatan hate jeung urang terang yen marginalized awéwé ku rasisme, kolonialisme, ableism, homophobia na transphobia téh beuki kapangaruhan ti lalaki anu cicing di fenomena sami", hiji kaayaan urusan nu merlukeun ngaréaksikeun.

Candak Peta, teu cara deui: « Taya ka kekerasan seksual di gaw nu »

Runtuyan Jalur poster jeung tetengger CUPE emphasizing activism jeung kapamimpinan awéwé marginalized. Poster dijudulan Taya jalan balik nembongkeun awéwé ti komunitas béda babarengan jeung advancing babarengan dina gelut pikeun kaadilan pikeun awéwé jeung lalaki.

Dina kasempetan Poé International Awewe urang, urang ngomong: "aya patarosan tina mundur". Sajaba ti éta, urang anu komitmen keur advancing kaadilan pikeun sakabéh awéwé.

Ngagungkeun Poé International Awewe urang ku babaturan anjeun, belegug sasama anjeun sarta anggota lokal Anjeun. Ilubiung dina kagiatan anu Poé Awéwé urang International deukeut anjeun atanapi ngatur hiji.

Sumber: https://scfp.ca/evenement/la-journee-internationale-des-femmes