Ngahijina of WhatsApp Rasul sarta Instagram ku Facebook dikonfirmasi ka 2020!

Nu bakal pasangan pamaké Rasul, Instagram, Facebook jeung WhatsApp:

Dina sababaraha bulan, la compagnie Facebook baris ngagabung jeung pesen ti Instagram na WhatsApp. Ieu kedah ngadamel hirup gampang pikeun pamaké sarta eta bakal kajadian pisan geura-giru.

Facebook: Ngahiji ON kalawan Instagram AND kurir whatsapp!

Ayeuna, Zuckerberg a hit kalawan carita Instagram. Jaringan sosial geus ngaleuwihan Snapchat pikeun pamakéan Unak. Leuwih ti éta, jaringan sosial ieu attracting beuki loba ngora jeung sigana jadi lakukeun kacida alusna. Dinten, urang diajar warta leuwih lengkep alus. Facebook intends ulah ngahiji kalayan WhatsApp na Instagram ngeunaan olahtalatah.

talatah instan tina Facebook, WhatsApp na Instagram baris geura-giru ngahiji. Zuckerberg pisan reueus ngalakonan proyék ieu sarta kudu dilahirkeun di 2020. Moal lami deui pamaké baris nampi sagala pesen maranéhanana dina rojongan sarua.

"Urang masih boga loba pikeun neuleuman saméméh finalizing rencana. Lajeng, tangtu, éta bakal proyék istilah panjang anu, Jigana, meureun materialize di 2020 atanapi engké " Geus cenah dina Usaha Insider.

Facebook: Ngahiji anu bakal mempermudah kahirupan pamaké!

Jadi naon bener hartosna? Dina kanyataanana, nu ngahiji tina talatah instan Instagram, Facebook jeung WhatsApp kedah mempermudah nyawa pamaké. Éta moal panjang kudu buka jaringan sosial ka sejen mun bisa ningali kabeh pesen maranéhanana. Sajaba ti éta, bakal balik leuwih gancang!

"Urang rék nyieun éta pangalusna pangalaman olahtalatah mungkin, sarta jalma hayang ka jadi gancang, basajan, dipercaya jeung swasta. Urang muhasabah cara sangkan leuwih gampang pikeun ngahubung sareng kulawarga anjeun sarta babaturan via sadaya jaringan " Dipedar Mark Zuckerberg.

Tilu utusan bade disambungkeun saling. Bakal aya teu kudu ngaganti jaringan sosial jeung komunikasi. Sanajan kitu, ngahiji ieu moal boga dampak gede on WhatsApp na Instagram. Duanana jaringan sosial kedah tetep diteundeun kamerdikaan maranéhanana ti Facebook. Pencipta Facebook hayang luhur kabeh make WhatsApp enkripsi. enkripsi Ieu ensures nu hacker moal bisa mangtaun aksés ka seratan pamaké.

Sumber: https://mcetv.fr/decouvertes/mon-mag-high-tech/galaxy-s10-serait-dur-reparer-iphone-iphone-xs-apple-0603/