PSG jeung Manchester United (1-3): Parnana ti "remontada"

[Social_share_button]

PSG jeung Manchester United (1-3): Parnana ti "remontada"

CHAMPIONS Liga - Malahan ku Manchester United Rebo di Taman Park (1-3), PSG janten tim kahiji anu diheulkeun dina roundout sanggeus meunang dua-gol dina leg kahiji. luar. Dua taun saatos "remontada", Paris deui nyorong wates anu luar biasa. Mun skenario kaser, nyaéta latihan Thomas Tuchel anu nulis éta.

Kaulinan: Paris dilayanan Iblis Beureum dina dataran dataran

Tangtosna Pinalti kontroversial ieu anu bakal dirobah sakedik. Tapi saméméhna, dina PSG nyusahkeunkeun kahirupan nyalira. Anjeunna nawiskeun dua tujuan ka Mancunians dina dua tingkat individu anu teu dihampura, dina tingkat ieu. Lamun lalaki Thomas Tuchel kagungan istiméwa anu dipénggalkeun saatos gawang mimiti, aranjeunna henteu kungsi dicerna kadua. Paris leungit kontrol subjekna tina waktos éta.

Source : https://www.eurosport.fr/football/ligue-des-champions/2018-2019/psg-manchester-united-1-3-l-antiseche-encore-pire-que-la-remontada_sto7174193/story.shtml